Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt olyan lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt olyan lánynak, akinek arab és néger pasija is volt már korábban?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 6. 00:59
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok egyenlő egy majommal aki dárdával rohangál a gazellák után. De egy tetves közel-keleti kecskepásztorral se aki a szökőkútba mossa ki a seggét majd ugyan azzal a kezével és mozdulattal szájat is mos. Ha te ilyen ösztönlényekkel akarsz együtt "élni" mert identitás zavaros vagy, ki a fszt érdekel, csak innen kotródjatok el... ezt kéne észrevenni.
2018. ápr. 10. 18:45
 52/56 he84 ***** válasza:
59%

És még annyit, hogy a nők nem árucikkek, hogy elveszik a más bőrszínű, származású férfiak a fehér magyar férfiak elől, jesszusom,...! Majd a nők eldöntik kivel akarnak együtt lenni és kiderül kibe szeretnek bele, vagy sem! Ez nem a bőrszíntől, származástól függ általában! Ha valakibe beleszeretünk, akkor az a személye miatt van, nem a bőrszíne, származása miatt! Ha egy férfi rendes, esetleg humoros, érdekes és törődő, akkor nagyobb eséllyel érdeklődnek utána a nők, az normál esetben mindegy, hogy milyen a bőrszíne, meg a származása! Ne tessék féltékenynek, önzőnek lenni, hogy a másmilyen férfiak elveszik, vagy elcsábítják a magyar nőket, nem másokat kell hibáztatni, utálni azért, ha valami nem sikerül, hanem érdemesebb saját magunktól jobban tenni érte valamit! Egy rasszistát pedig nem fog senki igazán szeretni, legalábbis eléggé hátrányos tényező!

Nem mindenki ösztönlény és nem mindenki mosakszik felszínesen úgy, ahogy most itt valaki mondta! Megint buta, vak általánosítás, csak mert más a bőrszíne és a származása,...!

2018. ápr. 10. 18:57
 53/56 anonim ***** válasza:
11%
Utolsónak igaza van. Ráadásul az is rasszizmus, úgy hívják, pozitív diszkrimináció:)
2018. ápr. 10. 21:46
 54/56 he84 ***** válasza:
59%

Látszik hogy sajnos továbbra is korlátolt, lenéző, félős emberek vagytok, akik pluszba féltékenyek és képtelenek megérteni a másikat,...! Bezzeg a másikat ócsárolni itt van merszetek! Szánalmas.

Egy színesbőrű is lehet magyar ember, nem bőrszíntől függ ez se, mint ahogy csak mert egy nő összejön egy színesbőrű férfival, nem csak azért lehet, mert ösztönlény és könnyen adja magát! Bármilyen nő lehet könnyűvérű (ennyi erővel akármilyen férfi se szexeljen könnyen nőkkel, hiába férfi, akkor se, tisztelet pár kivételnek), akár magyar és egyéb fehér nő is, nem ettől függ és magyar fehér férfi is összejöhet színesbőrű nővel, akár csak szimplán mert tetszik neki, akár komoly kapcsolat szerelem miatt is!

Nem vagyok én se könnyűvérű, aki bárkinek széttenné magát csak úgy, sose tettem ilyet, nem is fogok és sose volt még színesbőrű barátom, ettől még hogyha beleszeretnék a jövőben egybe, akkor nem ellenkeznék csak azért, mert színesbőrű, máshonnan származik akár ő, akár az ősei és akkor előre ítélve, félve rettegnem kéne tőle, plusz félnem néhány ilyen lenéző, korlátolt hozzáállású rasszistától! Inkább lennék egy normális, kedves, figyelmes, megértő színesbőrűvel, mint egy fehér rasszistával, aki könnyen leszól másokat és el akar űzni, csak mert kiállok az emberek mellett! Ettől még vannak rendes, kedves, megértő fehér férfiak is, van is egy ilyen régi jó barátom, de ti nagyon nem vagytok se kedvesek, se megértőek, se semmi ilyesmik, még végiggondolni se tudjátok a dolgokat, így ne nektek álljon feljebb, ha más színesbőrű férfinak sikerül az, ami nektek nem!

A rasszizmus soha nem lesz nyerő egyetlen normális nőnél se, ahogy nálam se és férfiaknál se, ha egy nő rasszista, már hogyha az a férfi szintén nem rasszista, hanem normális! És hiába titkolnátok el a barátnőtök elől, hogy rasszisták vagytok, mert előbb-utóbb úgy is kiderül! Másrészt pedig eléggé szemét dolog eltitkolni és emiatt nagy eséllyel ott is hagyna titeket, ha kiderülne rólatok, kivéve ha ő rájuk hallgatnátok, hogy ezt így nem kéne stb., de ezt kétlem, hisz sajnos nem sikerül itt se hallgatnotok az ésszerű dolgokra!

Láthatóan könnyebb féltékenykedni és csak a magatok nevében sajnálni a magyar fehér férfiakat,...! Tessék magatoktól kedvesnek, rendesnek, megértőnek lenni, majd az bevonzza a nőket hozzátok is, ne a többi színesbőrű férfit okoljátok mindenért, csak mert ti nem vagytok sikeresebbek a nőknél! Azért tenni kell, de nem úgy, hogy keresztbe tenni a másiknak! És igen, a nők is döntenek, nem vagyunk mi árucikkek! Ez is rossz, ha valaki így bánik velünk, legalább annyira rossz, mint a rasszizmus! Az a másik színesbőrű legalább próbálkozik, megtesz dolgokat, de nem úgy, hogy közben félve elítéli vakon a másikat és annak ellenére is teszi, hogy tudatában van annak, hogy sajnos rasszisták is vannak! Így nem csoda, ha netán néhány, vagy titokban még több színesbőrű ember elítéli a fehér embert, esetleg fél tőle, így ne csodálkozzatok, ha néhányan, vagy többen esetleg félnek és utálják a fehér embereket külföldön is, akik ilyen rondán viselkednek velük! Bezzeg ha a fehér embert ítélik el, akkor az nem jogos és fel kell rajta háborodni! Hát igazán fair,...

Nem kell ez az ostoba, elvakult diktatúra egyesek részéről, mert ettől soha nem lesz jobb, hanem inkább rosszabb! Inkább a rasszisták többségét kéne sajnos külön elzárni, mert hogyha élőben is ilyen undorítóan viselkednek, akkor rosszabb esetben keresztbe tennének minden vegyes, avagy más kapcsolatnak a korlátolt elítélésük, félelmük és féltékenységük miatt!

Nőjön már be a fejetek lágya, ne legyetek ennyire korlátoltak! Sajnos eléggé ostobák vagytok (utálok így kritizálni, de ilyen helyzetben most muszáj volt), ha továbbra sem gondolkodtok és csak támadjátok a másikat!

Én részemről lezártam ezt most már, mert nincs túl sok értelme ilyen elvakult, félős, korlátolt, szűk látókörű, lenéző rasszistákkal tovább beszélni! Sajnos úgy néz ki, hogy ti nálatok az észérvek nem sokat számítanak és sajnos nem gondolkodtok el semmin se úgy igazán! Na de ennyi volt!

2018. ápr. 11. 12:07
 55/56 he84 ***** válasza:
56%
És még annyit, hogy nem én vagyok az agymosott, nem kell engem észhez téríteni, mert köszönöm, de eléggé észnél vagyok!Sajnos inkább ti vagytok agymosottak és titeket kéne észhez téríteni, nem mondtam semmiféle baromságot, csak nem értitek meg a dolgokat, mert baromira korlátoltak vagytok és féltek! És micsoda baromság ez is, te jesszusom,...! Nem azért vannak itt is színesbőrűek, hogy elvegyék másoktól a munkájukat, te jó ég! Ha valaki itt él, akkor itt él, ugyanúgy megteheti, nem árt vele senkinek se, ha konkrétan nem bánt senkit! Az nem bántás, hogy rasszisták lázadnak vakon, gondolkodás nélkül! A bántások ugyanazok náluk is, mintha egy fehér, vagy akármilyen követné azt el! És hiába van egy nő körülvéve fehér férfiakkal, ha nem talál bennük semmi vonzót, főleg ha még rasszista is az illető! Nem azért nem vonzódik, mert jöhet színesbőrű, hanem mert nem vonzódik és kész! Fehér embereken belül is sokszor megesik, hogy az emberek nem vonzódnak egymáshoz, ez nem új dolog! Még ezek lemaradtak, lezártam és nem vitatkozok tovább ilyen korlátolt, értetlen, szűk látókörű, lenéző emberekkel!
2018. ápr. 11. 12:21
 56/56 anonim ***** válasza:
82%

Elmondom én is a véleményemet a dologról. Kérlek olvassátok el, fontos dolgokat próbálok elmondani.

Az a probléma hogy a liberális gondolkodásmóddal rendelkezők, mint például az előttem lévő, előszeretettel szeretnek használni elcsépelt érzelmekben tobzódó szavakat. Amelyeknek jelentését ugyebár mindenkinek kötelező ugyanúgy értelmezni.

A rasszizmus az ő szókészletükben, az irracionális utálatot jelenti, csakhogy egy utálat írmagja sem valóságtól elrugaszkodott. Az egyszerű gondolkodású emberek magyarázzák a mondanivalójukat úgy, hogy egy-egy közhelyes, végletekig lehasznált szóba helyezik a mondanivalójuk fokális pontját. Ami soha sem azt próbálja megindokolni hogy miért jó ha nem vagy rasszista, hanem azt hogy miért nem jó ha az vagy.

Ahelyett hogy NEM-et mondana valaki sok dologra, inkább mondjon kevés dologra igazat. Mert a propaganda mindig az igazságot üti körbe, azzal hogy a hiányt magyarázza.

Én személy szerint, nem gyűlölök embereket a faji hovatartozásuk szerint, főleg azokat akik egyáltalán nem érdemlik meg. Akár barátaim is lehetnének, ázsiaiak vagy éppen afro-amerikaiak. Teljesen mindegy.

De az hogy valaki, legyen az nő vagy férfi, figyelmen kívül hagyja a manapság már amúgy is eleget támadott faji hovatartozásának tényét, csak azért mert isten bocsássa meg, de az rasszizmus. Egyáltalán nem józan ítélőképességre vall.

És ezáltal a szabadelvűség lesz az igazolás arra nézve hogy bármilyen másik rasszal gyermeket vállaljanak, vagy netalántán csak szexuális kapcsolatot kezdeményezzenek, csak mert menő.

Csak azt mondja meg valaki, hogyha nincsenek rasszok, és minden sokszínűség kiveszett a világ összes kultúrájából, a globalista dogmákból kifolyólag amely érdektelenséget és hedonizmust propagál a könnyen befolyásolható nőknek (is). Akkor hova lesz a manapság oly sokat emlegetett "rasszizmus"?

Hová lesz a rasszizmus, hogyha nincsenek rasszok, mert elkeveredettek? Akkor sem lesz elfelejtve, csak az egyénben önmagában fog történni, és mindenki utálni fogja magát amiért a felmenői keveredésre vetemedtek.

Még egyszer elmondom a lassú felfogásúak kedvéért,

nem utálok senkit külön-külön, de ha valaki olvasztó tégelyt próbál ebből csinálni, annak a gyermekei, nem fognak tartozni sehová. Újak lesznek a világnak.

És ez az egységesítés, mindennek leátlagolása ami a világban van, előbb utóbb azt hozza majd hogy minden változás globális szinten kiszámítható lesz. Ezáltal az emberek, az ideológia, az országok sokkal könnyebben irányíthatóak.

Ha valaki azt hiszi hogy 75 éve nem volt háború globális szinten, az téved. Most is zajlik, csak szépen csöndben.

Addig amíg a mai fiatalság érdektelenségbe fullasztja magát a technológiai vívmányokkal, hogy ne szólaljon fel semmit, ami hasznos lehetne. Addig elmegy mellettük az élet, és a harc amit meg kellet volna vívni.

Ha ez így folytatódik, az elkövetkezendő évszázadban a populáció nagy része öngyilkos lesz, mivel nincs érzelmi stabilitás a párkapcsolatok/házasságok mögött. Bármikor véget érhet, mert a többség önző mentalitással fordul a másikhoz: "Mit tudnék kihozni belőled?"

És ha valami nem működik, hamar véget ér. Majd jön a következő, és a következő. Megszámlálhatatlanul sok szexuális természetű kapcsolat alakul majd ki, de ez nem hoz megnyugvást az érzelmeknek, érzelmi és anyagi biztonságot akarnak majd, de nem lesz, mert hagyták meghalni a lelket őbennük.

Látjátok ez a probléma az emberekkel, állatokat magasztalnak fel ember szintjére, és embereket degradálnak le állatok szintjére. Mert az ismeretlenek csak rosszak lehetnek. És alig akad beszéd idegenek között. Ha van is, akkor is érdemtelen, mert senki nem mer őszintén beszélni idegeneknek.

2018. jún. 25. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!