Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt olyan lánynak, akinek arab és néger pasija is volt már korábban?
Nem kell kétszer leírni az agymenésedet, elsőre is kiderült, hogy egy korlátolt majom vagy.
Ez a b lf sz-szűrőm.
Főleg online ismerkedem, és finoman utalok rá, hogy volt néger pasim.
Amelyik nethuszár erre ráharap, azzal befejeztem a beszélgetést.
Kevesebb, de jobb randik jöttek utána össze.
Igazából nem zavarna, ha normális volt, bár ez a fehérekre jellemző.
Viszont ha cigannyal volt, az kizáró ok.
Ennyi degenerált rasszista majmot... édes Istenem!
Na kábé amúgy pont így tekintenének rátok is nyugatabbra, fél percig se legyenek kételyeitek. Ott ti vagytok a sokadrendű kelet-európai vendégmunkások. Ott is inkább csak magyarokkal tudnátok összejönni.
Érdekes, hogy a magyarok mindig jobbnak hiszik magukat valakiknél, de mikor rájuk tekintenek úgy, már megy a hőbörgés. :D Az élet iróniája, komolyan mondom!
Kedves Kérdező!
Az én páromnak volt feka pasija. És bennem nincs ellenérzés a rassza miatt. Az más kérdés, hogy emberileg egy nulla volt, de ez nem a bőrszíne miatt van, ebben biztos vagyok teljesen. Az arabokat nem szívlelem, legfőképp a nőkkel való bánásmódjuk miatt. De ez sem a bőrszín, hanem a kulturális hovatartozás miatt van. Arab meg lehet akár Európában nevelkedett is. Ahogy a feka pasas sem feltétlen fekete-afrikai.
Általában az a mögöttes valódi gondolat a feka pasik ellen, hogy hírhedten nagy nekik állítólag. :D Ami amúgy finoman szólva sem igaz... kb a magyar átlagot hozzák. Nekem nincs miért szégyenkeznem és nincs kisebbrendűségi komplexusom sem, így nem tudna érdekelni, ha csak nem szedtél valamit össze tőle. Akkor nyilván nem-nem. De a legtöbb pasas el nem ismerten azért utálja őket, mert kisebbségi komplexussal küzd farok-ügyben. :D Úgysem fogják beismerni, de így van.
Maximum annyi jönne le a lánnyal kapcsolatban, hogy vagy a nagy farkak legendája miatt direkt kereste a feka pasast, vagy pedig simán vonzódik az egzotikumhoz. Nekem is bejönnek mindenféle nemzet lányai. Esetleg az arab esetén azt, hogy túl jóhiszemű és azt gondolja, hogy majd pont Ő lesz egyenrangúként kezelve. (ami elég ritka, lássuk be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!