Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez az életkorbeli különbségekkel?
Love is love!
Nem amúgy, ásd el magad.
Mert ez így szokott lejönni:
Fiatalabb férfi egy idősebb nőhöz vonzódik - áha, biztos azért mert MILF és csak meg akarja dugni, saját korosztályánál esélye sincs.
Isősebb férfi fiatalabb lányhoz vonzódik - áha, biztos a lány naivságára akar hatni és csak meg akarja dugni, saját korosztályánál esélye sincs.
Bármilyen életkorban lévő férfi a saját korabeli nőkhöz vonzódik - áha, biztos csak meg akarja dugni, egy fiatalabb lányhoz nem elég vonzó már, idősebb nőnél pedig hiába próbálkozna mert éretlen.
Majd megszokják.
Nekem a molett, duci nők jönnek be. Nem érdekel, ki mit gondol. A haverok megszokták, felfogták, hogy ez a zsánerem. De idegenektől néha jön a reakció, hogy "Nem találtál szebbet?". Szerintem nálad is ez játszik: azt hiszik, hogy túlságosan leadtad az igényeid, és tudják elfogadni, hogy neked tényleg az idősebb hölgyek tetszenek.
#1 Az a gond, hogy elég kis faluban élünk, és a kiszemeltemnek elég rossz híre van, mert az előző férje (vagy özvegye, vagy hogy mondják), tönkretette az életét, és az alkoholba menekült. Lehet, hogy ezért is intenek a barátaim elővigyázatosságra. Nekem megígérte, hogy nem nyúl hozzá többet az üveghez, azt mondja nagy segítség vagyok neki.
#2 Nem bújok, lol. Ezek szerint te is ugyanazt mondod, mint a barátaim :(
#4 Hát, lehet benne valami. De azért ha fiatal fiatallal van, azt nem szokták ennyire megszólni. Persze, ha valaki csapodár életet él, annak könnyen híre megy, főleg itt ebben a hülye déli határmenti faluban, ahol én élek.
#5 Mi köze ahhoz a kérdésnek, hogy ki mikor szült? :D Az én leendőmnek sajnos nem lehet gyereke, egy korai abortusz miatt, amit azóta is bán... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!