Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp számít az életkorbeli, és magasságbeli különbség a fiú és a lány közt?
az előző válaszoló vagyok:D
szóval...szerintem abszolút mindegy hogy milyen magas vagy vagy ő milyen magas ez a kor meg pont jó....sok sikert nektek
A szerelembe és a xxx-be nincsen korhatár.
De sok ilyen koru srác már azt is akarja és lehet te meg arra még nem vagy felkészülve.
Testvérem és a barátja között 10 év van.Jól megvannak,bár a testvérem 21 éves vagyis azért már nem tini.
Magassági különbség meg nem számít szerintem.Nem azért szeretünk valakit mert nagyobb vagy kisebb nálad hanem mert kedveljük belső és külső tulajdonságait.Szerintem
Szia!
Szerintem a szexxel nincsen semmi, egy kicsit érettebb szexet kíván majd, mint egy kisfiú :D ennyi, szóval erről ennyit, ne aggódj.
Én 18 vagyok a barátom 27 lesz. ennyi, szóval éni siránkozhatnék, de én úgy éreztem, hogy mivel én komoly csajszi vagyok, így nekem nem kisfiú kell, mert ebből már tanultam, így esett a választás egy majdnem 27 évesre.
a magasságunk meg egyforma, ha magasabb sarkú cipőt veszek fel, akkor már magasabb is vagyok nála. :P
ezzel nincsen semmi baj, ne szégyeld, és próbáld meg, lehet, hogy egy gyönyörű kapcsolat lesz belőle.
De ez egy jó tanács, felnőtt férfiként kezeld ne egy kisfiú szintjén.
Sok Sikert! Drukkolok!
Üdv. Edina :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!