Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet ilyen külső különbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ilyen külső különbségekkel egy kapcsolat hosszú távon?

Figyelt kérdés

A fiú elég nem helyes, alacsony a nőnél fél fejjelé kisebb, nagyon vékony. A lány csinos, jó testű, nagyon szép arca, haja van.

Ilyen kapcsolatba mentem bele egy ilyen nővel a lány azt mondta így szeretett meg. Én kicsit furcsállom és félek a dologtól. Szüleimnél lakom, kis fizetésem van.

A különbséget mások is észrevették és szerintük nem illünk össze külsőleg nagyon és nem fog hosszan tartani ez a kapcsolat.

2016. jan. 24. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne másokkal foglalkozz, hanem érezzétek jól magatokat együtt. Mi köze másoknak hozzátok? Gyertyát is akarnak tartani esetleg?
2016. jan. 24. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
De nagyon nincs önbizalmam, nagyon félek a csalódástól, hogy kezdem megszeretni aztán tovább fog állni :(
2016. jan. 24. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elhinni neki, amit érez, gondolom, mást is választhatott volna, de mégis hozzád kötődik. Ne szúrd el azzal, hogy azzal nyaggatod, hogy miért pont te kellettél neki.
2016. jan. 24. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak ha felturbózod az önbizalmadat.
2016. jan. 24. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is átlag alatti nő vagyok, középsuliban arra ment a fogadás, hogy ki mennyiért d*gna meg. :/

Azt hiszem 500 ezer volt a legkisebb ajánlat, de volt olyan, aki 2 millióért sem.

Aztán megismerkedtem a párommal, egy hihetetlenül jóképű férfivel. Kb. egy évbe telt elhinnem, hogy tényleg együtt vagyunk és tényleg szeret. Sokszor kérdeztem tőle az elején, hogy miért pobt én, amikor sokkal jobb nőket is simán megkaphatna. Aztán elkwzdte soeolni az érveket és csak sorolta, sorolta, sorolta...

Már egy éve nem gondolkozok azon, hogy miért, együtt vagyunk, szeretjük egymást és ez a lényeg.

Ősszel összeházasodunk. :)

2016. jan. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!