Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnánál ilyen anyagi helyzetű férfival?
Albérletben él nettó 250000 forintot keres. 28 éves . Az albérlet és rezsi kb 90ezer forintot visz el a költségvetéséből.Van egy régi kocsija. És mindösszesen 400000 ezer forint megtakarítása plusz 2 éve fizet egy
lakástakarékot.
Nagyon gáz a helyzetem , másnak , hogy ment ennyi idős korára ?
Nem rossz. Siman lehet erre epiteni.
Kerdezem, hol lehet alberletet 90 rugobol venni rezsivel??????
# 4 *annyit *semmit. XD
Jó ez az oldal. Értelmes emberek gyűjtőhelye. :)
Semmi gond nincs ezzel. Látszik, hogy gyűjtesz, tőled telhetően tervezed a jövődet. Akinek a szülei nem tudnak segíteni, az ezen kívül nem tehet mást.
Egyébként ilyen helyzetben szerintem az sem ciki, ha még x évig a szüleiddel élsz, ott beszállsz a rezsibe, de legalább nem kell bérleti díjat fizetni és később akár egy lakáshitellel akkor költözöl el és veszel egy saját kis lakást, amikor már van párod, akivel közösen meg tudjátok osztani a költségeket.
23/N
Olyan unalmasak már ezek a kérdések.
Nem... Nem gáz a helyzeted.
Engem mondjuk az érdekelne, milyen ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!