Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak köszöntem, és ő is vissza köszönt akkor tetszem neki?
Mostanaban mindenki hulye?
Magassagos eg! Ezt alapveto illemnek hivjak.
Nem feltételen. Illem is állhat a gyanús háttérben.
Ha rám köszönnek, viszont köszönök. Ezt én protokollárisan illemnek hívom.
Attól még, hogy valaki nem ért veled egyet és rámutat, hogy mennyire infantilis az, amit írsz, nem feltétlenül troll.
Mint például én sem.
Ilyesmiből nem lehet következtetéseket levonni. Nem fogsz csodamódszereket találni, amivel át lehet ugrani az ismerkedős részt és amivel ki lehet zárni a melléfogásokat.
Úristen akkor belém a fél kisváros szerelmes 😮😮😲 Férfiak, nők, fiatalok, öregek, gyerekek... Pff
Lényeg hogy ennyiből ezt nem lehet tudni. Szólítsd meg, beszélgess kicsit, esetleg hívd el egy kávéra, moziba, akkor többet fogsz tudni. De a visszaköszönés az alapvető illem. Az hogy bámul már adhat némi reményt hogy tetszel neki. De lehet csak rossz a szeme, vagy olyan pocsék arcmemóriája van mint nekem, hogy amég nem köszön addig csak olyan "mintha ismerném" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!