Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak köszöntem, és ő is vissza köszönt akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Ismerem a lányt, beszélő viszonyban nem vagyok vele, csak köszönö viszonyba. Ha ez a lány messziről észrevesz, hogy megyek feléje, és közbe néz/bámul, majd köszönök neki és ő is vissza köszön és még akkor is néz, majd hirtelen a kabátomra nézett, akkor bejövők neki? Nem láttam lenéző tekintetet stb. Légyszives normális választ lányok. Nálatok ez mit jelent? Folyamatosan nézitek a fiút, majd már mikor elmentem volna mellette lenéz a nyakam alá kabátra. Köszi.2018. márc. 28. 11:14
2/18 anonim válasza:
FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK KATEGÓRIA!!!
Udvariasságról hallottál már? Elég b..nkó dolog valakinek nem visszaköszönni, ha már köszöntek neked.
3/18 anonim válasza:
Férfiként írok, de nem jelenti azt...mondod hogy köszönő viszonyban vagytok, akkor miért gondolod hogy jelent azon kívül bármit is, hogy udvarias és visszaköszön?
Ha ennyire meg akarod tudni talán többet is mondhatnál neki egy szián kívül.
4/18 anonim válasza:
Uha....akkor a matektanarnomnek is bejovok? :O
Ki nem allhatom o se negem....megis koszon mikor lat az utcan.
Azta...:D
5/18 anonim válasza:
Tuti bejössz neki, mivel hirtelen a kabátodra nézett.
6/18 anonim válasza:
Ha valaki köszön nekem, akkor visszaköszönök.
Ha valakit ismerek, akkor köszönök neki.
Ha valakinek köszönök, akkor ránézek az illetőre.
Mit jelent? Azt, hogy nem vagyok egy nagy tahó.
7/18 anonim válasza:
Volt legalább Facebook-csere vagy valami?
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki értelmes választ adott, ment a zöld 👍 aki meg csak trollkodni jár, azt egy piros 👎 díjaztam. A kérdés nem a fiúkra irányult, hanem a lányokra. 21 éves vagyok, nem hinném hogy "tini párkapcsolatba,, kéne írni.
2018. márc. 28. 11:36
9/18 anonim válasza:
A szituációban nem a visszaköszönés a lényeg:) Az alap. Én is vissza szoktam köszönni, ha rám köszönnek. Az, hogy néz már messziről, és a közeledben elpillant az azért van, mert kissé zavarba jött, velem is így szokott ez lenni, és igen annál az egy pasinál, akiért majd meg halok, annyira tetszik.
10/18 anonim válasza:
Semmilyen trollválaszt nem kaptál, szóval nem tudom miért pontozgatsz le mindenkit kérdező, inkább a helyes kategóriába írnád a kérdésedet, komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!