Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az rossz pont a srácoknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rossz pont a srácoknál, hogy nem vagyok gamer?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy valami különleges jelenségnek számít, ha egy lány gamer. Eddig ha belekeveredtem egy társaságba, volt, hogy külön kiemelték plusz pontnak, ha egy lány játszik, és hüledeztek rajta, hogy hú ez milyen jó. Én nem tudok játszani, és néha elszomorít, hogy lehet, emiatt hátrányból indulok, bevallom, kicsit irigykedem is azokra, akikre úgymond emiatt csorgatják a nyálukat a srácok. Eddig azt hittem, ez olyan, mint bármilyen másik hobbi, de valamiért nem mégsem olyan. Nem kaptam egy srácot sem azon, hogy éppen egy másik csajt ajnároz, mert jól énekel, szépen rajzol vagy akármi. (Megjegyzem én ezekben sem vagyok jó, igazából nem is tudom miben vagyok jó) Szerintetek? 25/L
2018. márc. 27. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mi az, hogy nem tudsz játszani????
2018. márc. 27. 22:28
 12/21 anonim ***** válasza:
2018. márc. 27. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
24%

Rossz kerítőnő vagy. :D

2018. márc. 27. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Én sem játszottam sosem és valószínűleg nem is fogok, de eddig még senkinél nem jelentett ez problémát, még az olyan srácoknál sem, akik viszont játszottak. Szóval nem ezen fog múlni, hogy bejössz-e egy srácnak vagy sem.
2018. márc. 27. 22:32
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem, az éppen, hogy jó pont. A gamerség férfias. Nekem nőies nő kell.
2018. márc. 27. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Hihetetlen... hihetetlen
2018. márc. 27. 22:49
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

# 12

Ugyan az a nyommer írogatja ki a gamer kérdéseket napok óta.

2018. márc. 27. 22:51
 18/21 anonim ***** válasza:
42%

"igazából nem is tudom miben vagyok jó"

Lehet, simán csak élsz! ;)

2018. márc. 27. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Én reálos gimibe jártam, ahol sokan matek-infó-fizika szentháromságban élték az életüket (nyilván én is odajártam, tehát valamilyen szinten engem is érdekelt, de közel sem voltam megszállott és a faktoknál már rögtön váltottam is) és csomó gamer meg kocka osztálytársam volt, aki bele volt buzulva ezekbe...Többségében fiúk, de lányok között is volt egy-kettő. Na most ők ebben a közösségben tényleg körbe voltak ugrálva :) Ugyanakkor ez nem egy általános dolog, hogy minden pasinak ez jön be, mert ez az egyéni preferencián múlik. Valakiknek az jön be, ha egy lány lazább és inkább fiúsabb, pl. csomó fiú ismerősöm azokért a lányokért van meghülyülve, akik még a legnagyobb retekben, sárban, porban is mennek velük focizni és lehet velük hülyéskedni, szívózni stb., míg más srácoknak meg az jön be, ha egy lány lányosabb vagy nőiesebb, finomabb.

Egyébként szerintem ilyen szempontból nincsen különbség a hobbik terén, tehát nem mondanám, hogy mondjuk az jobb, ha valaki gamer, míg, ha valaki pl. zenél, énekel, rajzol stb., akkor az nem számít és nem ér semmit. Ez így hülyeség. Abban biztosan van valami, hogy a hobbi, érdeklődés is számít, mert ez is egy közös pont, amiről lehet beszélgetni, lehet közösen tevékenykedni. Ugyanakkor szerintem nincsen ennek olyan nagy jelentősége, legalábbis én nem ez alapján választok párt magam mellé.

2018. márc. 27. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

A 30 alattiak kb 70%-a nem játszik videojátékot felette meg úgy 90.

Szerintem ez alapján bőven van kiből válogass.

2018. márc. 27. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!