Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, milyen az, amikor egy pasi "szemmel vetkőztet"?
Figyelt kérdés
Milyen a "szemmel vetkőztető" nézés? Milyen arckifejezése van olyankor egy férfinak, mi tükröződik róla? Hogy kell ezt elképzelni?2018. márc. 27. 09:55
11/15 anonim válasza:
Ha szimpatikus pasi csinalja az izgi. Jó ahogy felfal a tekintetével. Attöl begerjedek. Vagy ha egy csini lány attól is. 23 bi lány.
12/15 Noblesse Oblige válasza:
Nem tudom. Sosem volt még ilyen.
13/15 anonim válasza:
ezt csak beképzelik egyesek...
14/15 anonim válasza:
Végignézi a nőt alulról felülről alaposan.Arckifejezésre meg általában bambulós,mert azon elmélkedik ,hogy rakná be a lompost az adott nőszemélybe,milyen pózba és akkor hogy nézne ki.
Aztán ha a nő amúgy is kirakta az árut és aligsemmi ruhában korzózik ,ne csodálkozzon hogy nézik,hiszen pont ez volt a célja. És nem válogathat, a jópasssi is meg fogja nézni meg az öreg alkesz Bélabácsi is.
15/15 anonim válasza:
Egyébként rám nem olyan rég néztek így, de nem tudtam eldönteni, hogy így néz, vagy a következő sarkon bevár és agyonver majd elás valahol... és volt vagy 0 fok, rajtam hosszú kabát, pulcsi, vastag nadrág. Az arcomat nézte. Követett is egy ideig, de résen voltam, nem tudom mit csinált volna egy kihaltabb helyen vagy ha tovább tud követni. Szinte csalódott volt, hogy nem tud bejönni utánam egy boltba. Ah... nekem azóta pláne hányingerem van ettől, plusz rá se szolgáltam, hacsak nem azzal, hogy bementem egy élelmiszerboltba vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!