Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a jelei annak h vki flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jelei annak h vki flörtöl? Lehet olyan h egy pasi minden nővel flörtöl?

Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet olyan férfi, aki minden nővel flörtöl, de valószínűleg nagyon kevés ilyen van.

2018. márc. 26. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én exem mindenkivel tette, és neki fel sem tűnt. Szerinte csak beszélgetett pl. a pénztáros csajjal, én meg ott feszültem mellette, nekem volt ciki. Na ő minden nővel flörtölt.
2018. márc. 26. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy viselted el?
2018. márc. 26. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleinte elhittem, hogy tényleg nem tudatos, aztán meg elkezdett nem érdekelni. Talán ekkor már halálra volt ítélve a kapcsolatunk, mégis kibírt 9 évet. Mondjuk én nem tudok féltékeny lenni, ez belőlem hiányzik. Hogy ebből hányszor csalt meg... így visszagondolva, lehet jó párszor.
2018. márc. 26. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak.

Jelei nem igazán vannak, azon kivűl, hogy más nőkkel is flörtől.

2018. márc. 26. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én párom ilyen. Nagyon nehéz ezt kezelnem, de már kezdem érteni. Neki nagyon kevés az önbizalma. Folyton kell neki a figyelem, az hogy ő legyen a középpontban. Imádja, ha vele foglalkoznak és ezért igyekszik magára vonni a figyelmet. De van egy határ, amit nem lép át. Én jobban szeretem, hogy látom, mindenkivel ilyen, mint pl. látom a munkatársaimat, akik otthon előadják, hogy soha senki másra rá sem néznek, közben meg munkában egyik-másik szeretőt tart, elhanyagolt feleségekkel csalják az asszonyt, aki azt hiszi, hogy az ő férje a leghűségesebb az egész földkerekségen. És az elhanyagolt asszonoyk férje szintén azt hiszi, hogy az asszony rá sem néz más férfira.

Döbbenet, hogy mennyi ember él hazugságban!

2018. ápr. 2. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

#6-os

Ez mind szép és jó, de több sebből vérzik amit írsz, ráadásul uyganolyan hazugsággal hutegeted magad. Pusztán te azt hiszed, hogy a te helyzeted jobb, mint a kamus flörtölőknek, csupán mert a tudtoddal csinálja.

Egy szórakozóhelyen találkoztam ilyen pasival, ugyanilyen felfogása volt a nőjéne, mint te. Rám ynomult, majd miután lepattintottam, hogy bocs, de van pérom, közölte, hogy amúgy neki is, csak flörtölget és kb szó szerint jött a mazslag amit leírtál...

Elbeszélgettünk picit méylebben, mert mindig is kíváncsi természet voltam, érdekelt ez a látásmód.. Aztán a fenti maszalagtól kis idő után eljutottunk oda, hogy nem annyira felhőtlen a párja mellett, kijelentette, hogy igen, engem megdugna (nem kérdeztem). Ha egy picit is nyitott lettem volna a pasasra, 1000%, hogy azon az éjjel dugás lett volna belőle,látszott rajta ( meg a "csak önbizalomhiányból flörtölök a barátnőm mellett"-től hamar eljutottunk a "jó, bevallom, téged megdugnálak, vonzó vagy, igen" -ig.

Szóval kár áltatnod magad.

Az én párom tisztel annyira, hogy nem játszik be iyleneket. Igen, a hátam mögött megnéz más nőket, és akkor mi van? HA a munkahelyen a haverokkal kibeszélik a nőket, akkor mi van? Meglzenk egy nőt pár pasi, és 2 perc múlva nem is emlékeznek rájuk, akkor mi van??

Miért hiszed azt, hogy ez a jó, amiben vagy?

Az én párom nem csalna meg, már bizonyított, és szerintem a te fajta pasid előbb félrekúr, mint aki visszafogja magát..

2018. máj. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!