Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jelei annak h vki flörtöl? Lehet olyan h egy pasi minden nővel flörtöl?
Vannak ilyen férfiak.
Jelei nem igazán vannak, azon kivűl, hogy más nőkkel is flörtől.
Az én párom ilyen. Nagyon nehéz ezt kezelnem, de már kezdem érteni. Neki nagyon kevés az önbizalma. Folyton kell neki a figyelem, az hogy ő legyen a középpontban. Imádja, ha vele foglalkoznak és ezért igyekszik magára vonni a figyelmet. De van egy határ, amit nem lép át. Én jobban szeretem, hogy látom, mindenkivel ilyen, mint pl. látom a munkatársaimat, akik otthon előadják, hogy soha senki másra rá sem néznek, közben meg munkában egyik-másik szeretőt tart, elhanyagolt feleségekkel csalják az asszonyt, aki azt hiszi, hogy az ő férje a leghűségesebb az egész földkerekségen. És az elhanyagolt asszonoyk férje szintén azt hiszi, hogy az asszony rá sem néz más férfira.
Döbbenet, hogy mennyi ember él hazugságban!
#6-os
Ez mind szép és jó, de több sebből vérzik amit írsz, ráadásul uyganolyan hazugsággal hutegeted magad. Pusztán te azt hiszed, hogy a te helyzeted jobb, mint a kamus flörtölőknek, csupán mert a tudtoddal csinálja.
Egy szórakozóhelyen találkoztam ilyen pasival, ugyanilyen felfogása volt a nőjéne, mint te. Rám ynomult, majd miután lepattintottam, hogy bocs, de van pérom, közölte, hogy amúgy neki is, csak flörtölget és kb szó szerint jött a mazslag amit leírtál...
Elbeszélgettünk picit méylebben, mert mindig is kíváncsi természet voltam, érdekelt ez a látásmód.. Aztán a fenti maszalagtól kis idő után eljutottunk oda, hogy nem annyira felhőtlen a párja mellett, kijelentette, hogy igen, engem megdugna (nem kérdeztem). Ha egy picit is nyitott lettem volna a pasasra, 1000%, hogy azon az éjjel dugás lett volna belőle,látszott rajta ( meg a "csak önbizalomhiányból flörtölök a barátnőm mellett"-től hamar eljutottunk a "jó, bevallom, téged megdugnálak, vonzó vagy, igen" -ig.
Szóval kár áltatnod magad.
Az én párom tisztel annyira, hogy nem játszik be iyleneket. Igen, a hátam mögött megnéz más nőket, és akkor mi van? HA a munkahelyen a haverokkal kibeszélik a nőket, akkor mi van? Meglzenk egy nőt pár pasi, és 2 perc múlva nem is emlékeznek rájuk, akkor mi van??
Miért hiszed azt, hogy ez a jó, amiben vagy?
Az én párom nem csalna meg, már bizonyított, és szerintem a te fajta pasid előbb félrekúr, mint aki visszafogja magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!