Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma írta itt egy nő hogy nem volt sikeres a férfiaknál aztán lefogyott csinált új hajat és sikeres lett, de az itteni férfiak szerinte nem csinálják meg ezt?
Mindenki tudja és érzi, hogy a világ megérett a pusztulásra, de én azért még szeretném megélni azt a napot, amikor leesik nektek, hogy az nem elnyomás, hogy nem dugnak veletek.
Azok az emberek, akiknek pl nincsenek barátaik simán felfogják, hogy mások társaságára nem lehet alanyi jogon igényt tartani, és nem ilyen pökhendi módon állnak hozzá az egyedüllétükhöz, de ha f...sz és punci is közrejátszik a dologban, akkor valahogy abszolút elvesztitek a fejeteket.
Én megcsináltam! Igaz az új haj az kivétel...
Sokkal jobban érzem magam, igaz továbbra is egyedül.
:)
Nem engem kérdeztél, de itt van, 12-es válasz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha valaki jól néz ki, akkor javulnak az esélyei, ha rosszul, akkor csökkennek. Ezen mi olyan hihetetlen?
Magam részéről azt mondom, hogy sokkal egyszerűbb lefogyni 15 kilót, mint összeszedni 15 milliót. Úgyhogy egyszerűbb így növelni az esélyeket.
Aki ennyire SE hajlandó, azt nem zavarja igazán, hogy egyedül van.
A legnehezebb út ez: várni a csodát, hogy egyszer megváltozik a közízlés, és tíz nőből nyolc kövér pasit akarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!