Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan hétköznapi életet élő (azaz NEM prosti! ) nő van, akinél "van az a pénz", hogy lefeküdjön idegen férfiakkal?
#1 - 1 milliárdért? Bäszki annyiért férfi létemre lefeküdnék bárkivel. :D
Soha többé nem kellene dolgoznom...
Nálam nincs az a pénz. Létezik önbecsülés is a világon.
Ez egy olyan kérdés, hogy csak azért, mert fizet, senkivel sem feküdnék le. Ha a párom jelenne meg, hogy fizet nekem x ezer Ft-ot, ha lefekszem vele, még vele sem tenném meg. Aki engem így, egy megvehető tárgyként kezel, az soha nem fog megkapni.
Ugyanakkor viszont simán lehet, hogy a semmiért lefeküdnék azzal a kvázi idegennel, mert mondjuk meg tud nyerni egy este alatt, vagy olyan hangulatot generál, hogy jó ötletnek tűnik belemenni egy ilyen kalandba. Tehát annak ellenére, hogy az alapfelfogásom erősen egy komoly kapcsolat meglétéhez köti a szexet, nem mondom azt, hogy minden helyzetben nehezen kapható lennék (bár soha nem tapasztaltam, nem próbáltam, ez csak elképzelés önismeret alapján), de pénzért semmiképpen sem feküdnék le idegenekkel. Annál megalázóbb dolgot keveset tudok mondani.
Szerintem kifizetődőbb azt az időt, amit ezeknek a virtuális millióknak az összegyűjtésével töltesz inkább azzal tölteni, hogy önmagadat fejleszted, illetve keresed a számodra megfelelő nőt, mert szerintem még mindig kisebb fáradtság megtanulni csábítani, és párkapcsolatban élni "garantált rendszeres szexel", mint összegyűjteni azt a pénzt, amivel majd megveszed ezt a sok "rejtett prostituáltat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!