Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki alkalmatlan a párkapcsolatokra?
Sok kapcsolatom volt már de mindegyiknek azért lett vége mert nem tudtam senki mellett teljesen elengedni magam.Csak akkor jó ha egyedül vagyok.
Lehet hogy nem vagyok normális.
Szerintetek?
Nagyjából én is ezt mondtam volna. Köszönöm.
Nem azt mondom, hogy felelj meg mindenkinek, mert az lehetetlen, csak egy párkapcsolat azzal jár, hogy alkalmazkodsz a másikhoz és ő is hozzád, aztán szépen lassan összecsiszolódtok. Viszont akkor mégis hogy akarsz párkapcsolatot, ha nem vagy hajlandó semmit tenni azért, hogy az működjön? Mert nem várhatod el, hogy mindig csak a másik alkalmazkodjon hozzád és ahhoz, hogy neked most épp mihez van kedved.
#12 Szívesen.
Bátyám 38 éves és ilyen.
Jóképű, de tényleg az, állandóan körül ajnározzák a kis tiniribik mert amúgy nem néz ki csak 26-nak. Nagydumás bulizós de soha nem volt neki 3-4 hónapnál hosszab kapcsolata. Ő neki senki nem szabhatja meg mikor, mit csináljon. De csak a nőkkel van így itthon családba soha nem hozta ezt az énjét én is (huga) vagy anyu is akármire megkértük szónélkül megcsinálta segít mindenbe iszonyat toleráns, de a nőkkel valahogy nem bír az lenni. Mindig ilyen dug ni való pár hetes női vannak. Örök rejtély tesóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!