Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van egy pasiba beleszeretni, egy kapcsolatba lépni, Ha mind csak másra gondol, másra veri a farkát, mindig másról ábrándozik?
Én kifejezetten furcsának találom, mikor a párom azt mondja, hogy még ha maszturbál vagy pronót néz is hozzám hasonló nőt keres...
Ne már! Ennek mi értelme? Hát pont, hogy az lenne a lényege, hogy most lehetőséged van más ízlésre, külsőre élvezkedni. Ugyanaz egy idő után, még itt is előb-utóbb uncsi lesz.
Szerintem ezzel nincsen semmi baj. A barátomnak álom nő vagyok, és ez akkor is igaz, ha olykor más nőre veri ki esetleg. Szerintem. Addig, amíg nem ismerősünkről, hanem random nőkrő van szó, egyáltalán nem zavar. Ennyi fantázia még jót is tesz a szexuális életnek, és nem arról szól, hogy téged már nem kívánna.
De ez én vagyok, valósíznűleg azért kezelem ezt könnyebben, mert megértem, nőként is vagyok néha hasonlóképp. Nme tulajdonítok nagyobb jelentőséget ennek, mint ami a magam részéről sem, miért tenném a párom esetén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!