Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van egy pasiba beleszeretni, egy kapcsolatba lépni, Ha mind csak másra gondol, másra veri a farkát, mindig másról ábrándozik?
Majd behunyom a szemem. ;)
Nem egy gyáva férget kell választani, aki csak azért van veled, mert te vagy elérhető.:)
Érdekes, mikor nekem volt párom, nem sóvárogtam atléták után, meg nem fantáziáltam mással a szexről. Ha valami szar volt a kapcsolatomban, akkor megbeszéltem vele, ha meg annyira szar volt, hogy be tudott jönni más is a képbe, otthagytam a fenébe.
Csak sokan erre a lépésre nem képesek, sokan nagyon-nagyon szarul érzik magukat egyedül. Ezektől az emberektől kíméld meg magad. Aki melletted nem a magányra vágyik először, hanem valaki másra, annál te csak egy pótlék vagy. A relatíve jó, de nem a legjobb.
Nem minden pasi veri másra a farkát.
Ha egy pasi másra veri a farkát, nem jelenti azt, hogy nem szeret vagy nem kíván.
Nem minden pasi dobja el a feleségét/barátnőjét, ha sok pénze lesz.
De fordítva is megnézheted ám a dolgokat:
A nők között is van olyan, aki másra maszturbál.
A nők között is vannak olyanok, akik csak a pénz miatt vannak valakivel.
Szóval, a kérdésed kb. értelmetlen.
ahogy én észrevettem ez olyan 2-3 áv után kezd el egy kapcsolatban kialakulni,de az is csak azért mert míg a ffi marad ugyanolyan,addig a nő felszed 8-10 kilót,ami pont elég ahhoz,hogy elkezdjen egyre többször megfordulni a fejemben,hogy bakker,itt szenvedek ezzel a lusta tehénnel amikor méltó vagyok egy sportos szépre is.
tehát a titok,hogy ne legyél lusta és azt add a palidnak amit az elején ígértél.
azt a szép és kívánatos nőt akivel összejött és ne kényszeríts rá egy úszógumis tokás tehenet aki mellett először rejszolgat,aztán megcsalja végül lecseréli.
mert mindez a te hibád nem az enyém.
mert teljen logikus ha nem kívánok egy hájas,punnyadt testet,hanem a szépet kívánom,a szépet akarom.
18: A te érvelési hibád meg az, hogy a modell alkatú csajokat is megcsalják egy idő után. Illetve, hogy sok férfi ugyanúgy elkényelmesedik párkapcsolatban, csak az a közvélemény, hogy plusz 10 kiló megy egy kis pocak az még szexi aputest.
Az meg aki plusz 10 kilóval nem szereti az asszonyt, már nem szereti, ezt tapasztalatból mondom. Hiába fogytam le én is, nem lett már semmi ugyanolyan, engem meg nem zavart, hogy ő is hízott. Így van ez. Ha szereted, akkor szereted, ha meg már nem, bármire foghatod. (meghízott, lefogyott, túl sokad edz, nem edz, elhanyagol, megfojt az érzelmeivel stb. Nem kívánt törlendő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!