Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi visszautasít egy jónak mondott csinos nő közeledését, akkor az miért hülye?
Volt egy nő, aki állítólag csinos, valóban tetszik nekem is, valóban szép lány és közeledett felém, de most nem akarok kapcsolatot senkitől, jobb egyedül, sokat sérültem.
Főleg férfiak lehülyéztek, hogy legalább megd.... meg társai, nem tudom attól hogy most senkitől nem akarok semmit miért vagyok hülye?
"Mert a férfi sztereotípia szerint egy rendes férfinek meg kell d... mindent, ami mozog, különben leszakadnak a golyói, esetleg homoszexuális lesz."
Már bocs, de ez nem férfi sztereotípia. Egy csomó olyan nő van, aki szerint már akkor is homoszexuális a férfi, ha őt nem kívánja.
Nekem sincs közöm hozzá, de hülye vagy, tényleg.
Miféle kapcsolat? Miféle dugás?
Érdeklődik irántad egy kedves ember, te meg lerázod, mert éppen durci vagy.
Volt neked valaha is normális emberi, társasági életed, vagy csak levadászol egy nőt, aztán csalódsz benne, és aztán megismétled.
Ugyanilyen hülye vagyok mint te, van egy nő, tettszem neki, kb minden férfi álma... Ad magára, sportol, kedves is...
Viszont nagyon extrovertált, én pedig introvertált vagyok. Külsőre tettszik, viszont belsőre nagyon nagy kettősséget érzek benne. Kedves is, de ugyanakkor nagyon bunkó, beszólogatós is tud lenni másokkal(velem mindig kedves). Én ettől őt kevésbé érzem nőiesnek, hiába tökéletes karcsú alakja van, belül olyan kemény, odabaszok ha kell tipus. Ez megilyeszt, és úgy gondolom hosszútávon nem menne a dolog. Csak szexben meg én nem gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!