Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja, hogy ez a nyomulás bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki kb már egy éve tetszik, de erre úgy tűnik, hogy most jött rá. Az utóbbi 1-2 hónapban iszonyatos módon nyomul, erőlteti a találkozást, már teljesen az ellentétes hatást éri el nálam. Folyamatosan rajtam lóg, szünet nélkül írogat, állandóan erőlteti a dolgokat. Teljesen kiábrándultam, főleg, hogy egy csomó lánynak írogat, ami nem lenne baj, de hazudozik össze-vissza mindennel kapcsolatban, azt mondja, őt csak én érdeklem, szóval nem értem, mire jó ez neki. Miért gondolják a férfiak, hogy ez az erőszakos nyomulás bárkinél beválik? Beválik ez egyáltalán valakinél? Fiúk, mire jó ez? Konzervatív lány vagyok, nem fekszem le mindenkivel, persze volt már ilyen jellegű kapcsolatom, de nem több tucat. 24/L2018. márc. 18. 11:52
1/5 anonim válasza:
Nem ez nem szokott működni. Ilyenkor általában megijednek a lányok és úgy ahogy írod kiábrándulnak.
Nem bírnak várni és hamar gyorsan akarnak eljutni céljaikhoz.
Persze kivétel mindig akad de azok nem is nyomulnak.
2/5 anonim válasza:
Most mi a gond? Itt egy magabiztos, full határozott pasi, aki tudja, mit és kit akar: téged. Erre vágyik minden nő - te meg menekülsz előle. Ki érti ezt...
3/5 anonim válasza:
"Miért gondolják a férfiak, hogy ez az erőszakos nyomulás bárkinél beválik?"
Ha te ebből az esetből általánosítasz az összes férfira, akkor nem is érdemelsz jobbat. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Jézusom, nem általánosítóan használtam a férfiak szót, de ha értenéd, amit írtam, ezt le se írod... :) És szerintem ez nem határozottság, hanem erőszakos nyomulás.
2018. márc. 18. 13:00
5/5 anonim válasza:
Mert nagyon sok nőnek ez bejön, ezt várja el. Azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!