Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenesen megmondom egy lánynak (élőben), hogy gyönyörűnek tartom és nagyon bejön (pontosan ezekkel a szavakkal), akkor az pozitívum vagy inkább nyomulás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 00:22
1/9 anonim válasza:
Le sem fogja szarni. :D
Én már próbáltam, nem ez kell a nőknek. Szarni kell rájuk, és akkor felfigyelnek.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne egy lányból indulj ki. Én biztosan örülnék neki.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy hogy tálalod, különben tucattermékké minősül a kijelentésed.
Csak úgy, mert "létezik" a lány, arra még ne adj bókot. Ezzel például ne indíts rögtön.
4/9 anonim válasza:
Pozitívum :) ha nem állandóan ezzel bombázod :)
5/9 anonim válasza:
Nanana, azért az első mond valamit. Meg a második is. A kettejük véleménye a változó az egyenletben. Az állandó az, hogy te magad bejössz-e a csajnak. Ha bejössz neki, akkor szarhatsz is rá, akkor is koslatni fog utánad. De, ha nem tetszel neki, akkor akármilyen szépen fogod megfogalmazni neki az érzéseidet, akkor is le fog szarni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nos, tudom, hogy bejövök neki, hiszen anno ő kezdeményezett, de végül miattam nem lett kapcsolat a dologból és most próbálom jóvá tenni. Röviden ennyi.
2015. ápr. 4. 00:38
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, mit akarok, talán nem is álltam készen egy kapcsolatra (egyik napról a másikra történt minden), így lógva hagytam, de sosem mondtam nemet a lánynak. Előtte is ismertem, de csak Facebookon beszélgettünk és nem voltam biztos a szándékaiban. De mostmár biztos vagyok a sajátjaimban is.
2015. ápr. 4. 01:33
9/9 anonim válasza:
akkor szerintem mond el neki minél hamarabb,mert talál valaki mást,és bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!