Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Kizáró, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kizáró, ha egy férfi ilyen sok emberrel volt együtt szexuálisan?

Figyelt kérdés

23 évesen vesztette el a szüzességét a barátnőjével, majd szakítás után volt neki 3 prosti és egy egyéjszakás.

Most 27 éves, ez mennyire kizáró a korabeli nőknél? Nem túl sok?

2018. márc. 18. 09:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány ilyen nő van, mivel nem szoktam nőkkel szexelni...

2018. márc. 18. 17:30
 32/33 anonim ***** válasza:
#31: akkor most mondom neked, hogy sok. Most már tudod :)
2018. márc. 18. 17:35
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

"De milyen lehet az a pasas az ágyban, aki kb csak kurwákkal szexel?"

Szerintem te úgy istenigazából te egyszer valami társadalmi nyomásra, eldöntötted, hogy felületes ismerteid alapján elítéled az egész dolgot. (ami tegyük hozzá szíved joga)

Nekem ezzel csak annyi a problémám, hogy minden előítéleted a régi közmegvetés maradványaira épül, ami akkor helyt állt, most viszont nem. Pláne manapság nem, amikor a nők szexualitása is nyitottabb és nem reked meg misszionárius póznál.

És a szomorú az, hogy mindaddig, amíg ilyen elemi utálat és megvetés él eme iparág, addig maradnak azt ipart űzők a társadalom perifériáján, és kiszolgáltatott helyzetbe.

De én továbbra is tartom, hogy sokkal inkább legyen a szex tiszta üzlet, mint egy lelkileg instabil leányzó, zavaros viselkedésének kihasználása egy buliban. Az semmivel sem tesz többet a férfi szexuális kultúrájához, ha kihasznál egy lányt, mint ha prostira bízza magát.

Fejlődjünk végre agyba is a 21. sz-hoz, mert a 2a-at rég elhagytuk és már teljesen más a társadalmunk is.

2018. márc. 18. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!