Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ha egy elhízott kövér férfi van egy vékony átlagos vagy csinos nővel akkor annak az oka 90% ban a pénz?
Én nem írtam ilyet, úgy látom szeretsz elméleteket gyártani. A célomhoz hasonló túlsúlyos nőkkel semmi baj nincs külsőre (10-15 bónusz, az átlagmagas nőnél 60-70 között van, ha jól oszlik el vagy olyan munkát végez, még (számomra) vonzóbb is lehet, mint egy 45-50 kg csaj akinek kilátszanak a bordái)
De ezért vagyok én is a diétán és a mozgáson, mert a sajátomat nagyon soknak érzem, a "10-15 plusz" az már nem zavaró, mivel magas vagyok, így nem kelt olyan vészes hatást. (Most is kevesebbnek gondolnak a valóságos állapotnál)
#11 „Én nem írtam ilyet, úgy látom szeretsz elméleteket gyártani.”
A kérdés az olyan elhízott, kövér férfiakra vonatkozott, akik átlagos, és/vagy csinos lányt szeretnének barátnőnek, Amennyiben te elhízott, kövér férfikén válaszoltál erre, úgy joggal merülhet fel, hogy te átlagos és/vagy csinos lányt szeretnél. Ezért ez nem elméletgyártás.
És hogy lenne már 60 kg egy átlagos, kb. 165 cm-es nőnél túlsúly, amivel állításod szerint te mindig rendelkezni fogsz? Tehát itt is kiderül, hogy joggal tettem fel a kérdést. Mert azt írtad, hogy 10-15 kg többletsúllyal rendelkező megfelelne neked, és nem igazán minősül többlet súlynak egy átlag magasságú nőnél a 60 kg.
De hagyjuk is, mert látom, nem ismernéd el, hogy elhízott, kövér férfiként neked is azért a csinos lányok kellenének. Mint írtam jogod van elvárni, de aztán nem kell csodálkozni, meg panaszkodni, ha még sem akad olyan, akinek pedig te kellesz a túlsúlyoddal.
"A kérdés az olyan elhízott, kövér férfiakra vonatkozott, akik átlagos, és/vagy csinos lányt szeretnének barátnőnek"
Nem, nem ez volt a kérdés, olvasd csak el figyelmesebben. A kérdés annyi volt, hogy ahol ilyen pár van, ott a pénzről szól-e az egész.
Látom te már el is készítetted a saját kis ítéleted ami "örök érvényű" szentírás...
És "hoppá-hoppá" ön bajban van, ugyanis volt már kapcsolatom olyan nővel aki átlagmagassággal 64-68 kg között mozgott és jól nézett ki (személyiségbeli eltérések miatt lett vége). Én akkor voltam 110 és nagyon csóró, szóval bukik az elmélet. 10 kg plusszal 95 leszek, mellé majdnem 190 magasság és már van elég pénzem is, szerintem ezzel még nem szokott baj lenni - sokkal rosszabb arányokkal is láttunk már "csodát".
Na jöhet az ítélet meg a "hát nem úgy van az ám, úgyis egyedül halsz meg te felszínes szemét" stílusban.
Gyakori eset, hogy amikor összejönnek, akkor még nem annyira kövér, utána hízik el. Ilyen okból nem fognak föltétlenül elválni a késõbbiekben, fõleg akkor, amikor már meg van közös gyerek, közös lakás.....
Amúgy ilyen szüleim vannak, pedig ott átlag kereset van.
Elég nagy butaság, hogy sok kívülálló mindig úgy képzeli el, hogy tuti mindig kövér volt a férfi, az ismerkedéskor is...
Nekem csak a pocakos férfiak tetszenek és akiken jócskán van plusz kiló. Szexuálisan ők mozgatnak meg.
Én 52-53 kiló vagyok a 165 centihez és viszonylag arányos is.
Semmi köze a pénzhez, már 3 éves koromban is ők tetszettek :D
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!