Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tartom magam jóképűnek, attól még bejöhetek néhány csajnak?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 16:19
2/9 anonim válasza:
Igen, csak neked súlyos önbizalomhiányod van és nulla önbecsülésed van.
A magadfajták soha nem hiszik el, hogy szerethetők és szerethetik őket, mindig azt fogják keresni, hogy mi a hiba, hogy az a másik csak megelégedett veled..stb.
3/9 anonim válasza:
Igen, de ezt ők maguktól sohasem fogják a tudtodra adni...
4/9 anonim válasza:
Természetesen, legyen önbizalmad. 24N
5/9 anonim válasza:
"legyen önbizalmad"
Volt már olyan, akinek ettől mintegy varázsszóra lett önbizalma?
6/9 anonim válasza:
Persze, én sem vagyok jóképű - bár a középkorú nők sokszor mondták már, hogy az vagyok -, sem kigyúrt, mégis tuti, hogy akadt pár csajszi, akinek tetszettem. Máskülönben nem lett volna pl. találkozás, nem lett volna olyan, hogy hagyják magukat simogatni, az arcukat cirógatni, a kezüket fogni. Szarból tényleg nem lehet várat építeni, viszont a pozitív visszajelzésekből te is tudsz építkezni.
7/9 anonim válasza:
Attól mert te nem látod magad jóképűnek, egy lány még láthat annak, szóval igen.
8/9 anonim válasza:
Ez sokszor egy kicsit ördögi kör. Attól lesz önbizalmad, mikor fel tudsz szedni egy csajt. De hogy szedj fel csajt magabiztosan, ha épp azért nincs önbizalmad, mert eddig nem voltál jó egy csajnál sem?
9/9 anonim válasza:
Tobb milliard nobol majd egy jonak fog tartani , de lehet neked meg o lesz a rusnya ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!