Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja itt néhány nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja itt néhány nő, hogy nem járna olyan 30-as férfival, aki még nem volt házas?

Figyelt kérdés
Miért ez lenne a kritérium? Ha valakinek volt már hosszabb kapcsolata, akkor az nem lehet normális, ha nem volt jegyese, nem volt házas? Mitől lenne jobb egy lelakott 30 as-, aki mondjuk a házasság után elvesztett sok mindent (lakás, stb), lelkileg összetört, meg netán még gyerektartást is fizet?
2018. márc. 1. 18:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a jó benne, én olyannal nem kezdenék soha aki már volt házas. 26/N
2018. márc. 1. 18:04
 2/21 anonim ***** válasza:
28%
Én azért, mert nagy eséllyel én is úgy fogok mellette rohadni évekig, hogy n3m méltóztat elvenni feleségül. Túl sok az ilyen szórakozó barom.
2018. márc. 1. 18:04
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam meg ilyet itt. En olyannal nem jarnek, aki volt mar hazas.
2018. márc. 1. 18:11
 4/21 anonim ***** válasza:
55%

"Én azért, mert nagy eséllyel én is úgy fogok mellette rohadni évekig, hogy n3m méltóztat elvenni feleségül. Túl sok az ilyen szórakozó barom."

Így jár, aki egy kétoldalú dolgot (házasság) egy egyoldalútól (lánykérés) tesz függővé.

2018. márc. 1. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert esélyes, hogy egy elköteleződésre képtelen pöts.
2018. márc. 1. 18:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes...én pont hogy olyan pasival jönnék össze aki még nem volt házas.
2018. márc. 1. 18:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem olvastam ilyent, csak azt, hogy akinek egyáltalán nem volt hosszabb kapcsolata.

Mi a jó abban, ha valaki elvált? Nem értem.

2018. márc. 1. 18:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Tegnap v azelőtt írta 2 nő is egy ilyesmi kérdéshez (nem az enyém), hogy csak olyannal jönne össze, aki volt már házas, hogy tudja, h megbízható, képes elköteleződni. Azt persze nem írják oda, hogy lehet ő rúgta fel a házasságot, esetleg megcsalta a feleségét, stb. Meg ezt nem is lehet leigazolni, hogy na mutasd, hogy házas voltál. Mert azt mond, amit akar, ami a nőnek tetszik.
2018. márc. 1. 18:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Csak ugye ez érdekes, és öngólnak tűnik. Pár napja hasonló kérdést tettem fel és mindenki azt mondta, hogy nem baj, meg amúgy sem tudja mennyi a férfi bére, nem bérpapírral mennek randizni a férfiak. Aztán itt mást látok. Érdekes...Mégis csak bérpapírral mennek randira a férfiak (a nők puhatolóznak mennyi az annyi, amit hazavisznek).
2018. márc. 1. 18:52
 10/21 anonim ***** válasza:

Közel negyvenhez én sem voltam házas még! :) Igaz én lelki okokból későn kezdtem barátnőzni, de legutóbb is én már szerettem volna elköteleződni.

Nem nyomultam ilyen irányban, csak jeleztem, hogy kész vagyok amikor ilyenről volt szó, partnerem inkább viszont nem!

van ilyen! Én házasság és családcentrikus vagyok (nem mindenáron!) :)

F39

2018. márc. 1. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!