Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja itt néhány nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja itt néhány nő, hogy nem járna olyan 30-as férfival, aki még nem volt házas?

Figyelt kérdés
Miért ez lenne a kritérium? Ha valakinek volt már hosszabb kapcsolata, akkor az nem lehet normális, ha nem volt jegyese, nem volt házas? Mitől lenne jobb egy lelakott 30 as-, aki mondjuk a házasság után elvesztett sok mindent (lakás, stb), lelkileg összetört, meg netán még gyerektartást is fizet?
2018. márc. 1. 18:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a nők nagy része, ha megérzi, hogy a férfi el akar köteleződni, és ők nekik nincs meg az a totál szerelem, akkor kihátrálnak a dologból. Nekem 3 ilyen kapcsolatom ment így tönkre férfiként. Azóta hagyom, nem bízom a nőkben. És igen, valamilyen szintem okolom őket, hogy ilyenek, a legtöbb. Hogy még többre, még jobbra vágynak.
2018. márc. 1. 19:07
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Csak néhány, nem a többség.

Az a néhány (#2 és 5) meg nem számít, a válaszaikból is süt az előítélet és negatívság.

2018. márc. 1. 20:51
 13/21 MolotovPunk ***** válasza:
62%

/Én azért, mert nagy eséllyel én is úgy fogok mellette rohadni évekig, hogy nem méltóztat elvenni feleségül. Túl sok az ilyen szórakozó barom./

Aha.Tehát neked csak azon múlik minden hogy elvegyen a srác mondjuk 5 év után... :D

Akkor már szerinted minden rendbe is lesz és akkor biztos nem fog félre kacsintgatni a srác...Ezt a logikát.Honnan jött ez az okosság? :D

Kérdezőnek válasz: Nos,egyébként nem hiszem,hogy érdekli azokat a 30-as soha sem házas pasikat,hogy mit gondolnak róluk azok a nők,akik így ítélkeznek róluk.Mennek tovább és keresnek olyan nőt,akit pl baromira nem érdekel a házasság...

Én pl soha életemben nem voltam házasság párti.Ez azóta sem változott. :)

Mégis volt több komoly kapcsolatom is.

30/F

2018. márc. 1. 21:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Valakinek fontos a házasság, nekem is az.

Egy elvált férfiről pedig pont nem az jut eszembe, hogy el tud köteleződni, hiszen elvált :D fuck logic

2018. márc. 2. 06:25
 15/21 MolotovPunk ***** válasza:

Sokaknak meg NEM fontos.De ahogy elnézem,Magyarország mostanában nincs túl nagy házasság kötési lázban.

[link]

2018. márc. 2. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta, hogy a házasság garantálja a hűséget stb... De ha valaki nem házasodik velem össze, annak nem is szülök gyereket és nem is veszem túl komolyan. Ha csak egy papír, azért lenne könnyű, ha meg nem csak egy papír, azért illene, mert elvileg vagyok neki annyira fontos 5 év után. Ha nem vagyok annyira fontos, akkor meg tulajdonképpen mi a f...t keresünk egymás mellett? :)
2018. márc. 2. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, és inkább a férfiak olyanok, hogy amint azt látják, hogy a nő komolyan gondolja és előkerül az a mágikus szó, hogy elköteleződés, vergődnek, mint a kötélen lógó, úgy be vannak szarva.
2018. márc. 2. 14:52
 18/21 MolotovPunk ***** válasza:
46%

Szerintem ez (részben) azért is van,mert általában a házasságok 50% -a válással végződik.

Meg váláskor előjön az is X év után,hogy na akkor most kinél lesz a gyerek elhelyezve?Kinek marad meg a lakás,kinek a kocsi.Stb.Van ismerősöm,aki 7 év házasság után vált el nem túl rég.Mit ne mondjak,kicsit sem irigylem őt....

2018. márc. 2. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
9%

A párkapcsolatok 70%-a pedig szakítással végződik. Oh wow, akkor abba sem szabadna belemenni, micsoda hülyeség összejönni valakivel, ha úgy is vége lesz.

Ezért a hozzáállásért mindenkinek járna két hatalmas pofon.

2018. márc. 2. 15:32
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:

Én nem ezt mondtam,csupán csak annyit,hogy a házasság jóval nagyobb felelősség egy natúr élettársi kapcsolatnál véleményem szerint.Továbbá a média,plusz az elvált szülők is erősítik azt sokakban,hogy nem muszáj megházasodni.(Sokan csonka családban nőnek fel.)

Remélem így érthetően fogalmaztam.

Egy tönkrement élettársi kapcsolatot könnyebb otthagyni jogilag,mint egy házasságot.

2018. márc. 2. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!