Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt néhány nő, hogy nem járna olyan 30-as férfival, aki még nem volt házas?
Csak néhány, nem a többség.
Az a néhány (#2 és 5) meg nem számít, a válaszaikból is süt az előítélet és negatívság.
/Én azért, mert nagy eséllyel én is úgy fogok mellette rohadni évekig, hogy nem méltóztat elvenni feleségül. Túl sok az ilyen szórakozó barom./
Aha.Tehát neked csak azon múlik minden hogy elvegyen a srác mondjuk 5 év után... :D
Akkor már szerinted minden rendbe is lesz és akkor biztos nem fog félre kacsintgatni a srác...Ezt a logikát.Honnan jött ez az okosság? :D
Kérdezőnek válasz: Nos,egyébként nem hiszem,hogy érdekli azokat a 30-as soha sem házas pasikat,hogy mit gondolnak róluk azok a nők,akik így ítélkeznek róluk.Mennek tovább és keresnek olyan nőt,akit pl baromira nem érdekel a házasság...
Én pl soha életemben nem voltam házasság párti.Ez azóta sem változott. :)
Mégis volt több komoly kapcsolatom is.
30/F
Valakinek fontos a házasság, nekem is az.
Egy elvált férfiről pedig pont nem az jut eszembe, hogy el tud köteleződni, hiszen elvált :D fuck logic
Sokaknak meg NEM fontos.De ahogy elnézem,Magyarország mostanában nincs túl nagy házasság kötési lázban.
Szerintem ez (részben) azért is van,mert általában a házasságok 50% -a válással végződik.
Meg váláskor előjön az is X év után,hogy na akkor most kinél lesz a gyerek elhelyezve?Kinek marad meg a lakás,kinek a kocsi.Stb.Van ismerősöm,aki 7 év házasság után vált el nem túl rég.Mit ne mondjak,kicsit sem irigylem őt....
A párkapcsolatok 70%-a pedig szakítással végződik. Oh wow, akkor abba sem szabadna belemenni, micsoda hülyeség összejönni valakivel, ha úgy is vége lesz.
Ezért a hozzáállásért mindenkinek járna két hatalmas pofon.
Én nem ezt mondtam,csupán csak annyit,hogy a házasság jóval nagyobb felelősség egy natúr élettársi kapcsolatnál véleményem szerint.Továbbá a média,plusz az elvált szülők is erősítik azt sokakban,hogy nem muszáj megházasodni.(Sokan csonka családban nőnek fel.)
Remélem így érthetően fogalmaztam.
Egy tönkrement élettársi kapcsolatot könnyebb otthagyni jogilag,mint egy házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!