Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez milyen agybaj néhány nőnél? :D
Figyelt kérdés
Lehet inkább a humor kategóriába kellett volna írnom, mert ez egy vicc. :D Egyes lányok azért tiltanak le mert tudom mi a kétkezi munka. :D Például ma elfogyott a fa. És mondtam az adott lánynak hogy megyek ki fát vágni, utána folytathatjuk. Ő annyit reagált hogy "hááát..." majd letiltott. :D Most komoly hogy azért tiltott le mert nem akarok megfagyni? :D Volt olyan is, hogy azért tiltott, mert ki tudtam cserélni a fagyelzáró csapot. Nagy kunszt. :D De ez akkor is röhej... :D Ha meg azt mondom hogy megyek segíteni anyámnak főzni, akkor meg az életből is tiltanak? :D Na ne már. Ezek tényleg akkora nagyon gáz dolgok. :D2017. dec. 22. 17:04
1/23 anonim válasza:
Már hogyne lenne gáz. Nem keresel annyit, hogy mindent mással csináltass.
2/23 anonim válasza:
Miért a másikban keresed a hibát? Ki ismerkedik ilyen sz..r csajokkal, úgy őszintén?
3/23 anonim válasza:
Mindjárt mondok valamit, csak helyre kell raknom egy szívbillentyűt.
4/23 anonim válasza:
Jézus, ez nagyon gáz, mármint az ilyen lányok részéről. Én inkább örülnék neki, ha ilyen barátom lenne, nem egy lusta dög.
6/23 anonim válasza:
A nő maga az agybaj testvérem.
Legyen eszed, soha ne nősülj meg.
7/23 anonim válasza:
Lehet, hogy valami más volt veled a baja, csak várta, hogy abbahagyjátok a beszélgetést, hogy törölhessen szó nélkül...
8/23 anonim válasza:
Elég... khm... fura nőkkel ismerkedsz.
Én imádom, mikor a párom barkácsol, csomó dolgot megtanított már nekem, és én is szeretem csinálni ezeket :)
Keress értelmes csajokat.
N
9/23 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy amióta megadták a nőknek az online világ extráit azóta akkor is letiltanak, ha nem tetszik a tüsszentésed neki?
Még a huszonéves nőknél is ez a trend. Kb. mint egy 12 évesnél.
10/23 A kérdező kommentje:
#8 Keresnék, de sehol nem találok. Szerintem a Hubble űrteleszkóppal se lenne sok esélyem. :D
2017. dec. 22. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!