Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez milyen agybaj néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez milyen agybaj néhány nőnél? :D

Figyelt kérdés
Lehet inkább a humor kategóriába kellett volna írnom, mert ez egy vicc. :D Egyes lányok azért tiltanak le mert tudom mi a kétkezi munka. :D Például ma elfogyott a fa. És mondtam az adott lánynak hogy megyek ki fát vágni, utána folytathatjuk. Ő annyit reagált hogy "hááát..." majd letiltott. :D Most komoly hogy azért tiltott le mert nem akarok megfagyni? :D Volt olyan is, hogy azért tiltott, mert ki tudtam cserélni a fagyelzáró csapot. Nagy kunszt. :D De ez akkor is röhej... :D Ha meg azt mondom hogy megyek segíteni anyámnak főzni, akkor meg az életből is tiltanak? :D Na ne már. Ezek tényleg akkora nagyon gáz dolgok. :D
2017. dec. 22. 17:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mi volt a többi eset?
2017. dec. 22. 18:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Idióta nőkkel ismerkedsz. N
2017. dec. 22. 18:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol fogod ki ezeket a nőket.

Az én barátom sokszor vág fát, lapátol havat (nyáron füvet nyír), és semmi bajom vele, sőt örülök is neki, hogy egy szorgalmas ember, akit nem lep el a gaz.

22/N

2017. dec. 22. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!