Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez milyen agybaj néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez milyen agybaj néhány nőnél? :D

Figyelt kérdés
Lehet inkább a humor kategóriába kellett volna írnom, mert ez egy vicc. :D Egyes lányok azért tiltanak le mert tudom mi a kétkezi munka. :D Például ma elfogyott a fa. És mondtam az adott lánynak hogy megyek ki fát vágni, utána folytathatjuk. Ő annyit reagált hogy "hááát..." majd letiltott. :D Most komoly hogy azért tiltott le mert nem akarok megfagyni? :D Volt olyan is, hogy azért tiltott, mert ki tudtam cserélni a fagyelzáró csapot. Nagy kunszt. :D De ez akkor is röhej... :D Ha meg azt mondom hogy megyek segíteni anyámnak főzni, akkor meg az életből is tiltanak? :D Na ne már. Ezek tényleg akkora nagyon gáz dolgok. :D
2017. dec. 22. 17:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszitek el ezeket? Akkora kamuk, hogy nem igaz.
2017. dec. 22. 17:30
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 Mármint? A kérdésben szereplő szituációk tényleg megtörténtek. :)
2017. dec. 22. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon kevesen fűtenek fával, kb a szegénységgel azonosítják. Cserépkályhátok van?
2017. dec. 22. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Ezeknek a lányoknak nem ez volt a baja.

Biztosan valami más.

Ha meg a kétkezi munka, inkább örülj, hogy megszabadultál tőlük.

2017. dec. 22. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
30%
Kamu szaga van a dolognak...
2017. dec. 22. 17:36
 16/23 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen lustával, én is megszakítanák minden kapcsolatot. Mi az, hogy most vágod a fát? Őszre már rég össze kellett volna vágni. Halogatod a munkát az utolsó utáni pillanatra. Gondolom, ki sincs száradva, ahogy kell.
2017. dec. 22. 17:38
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Engem meg a pasik tiltanak azért mert megvárom.míg fát vág. És még közli is hogy túl jó nő vagyok hozzá. Hol a baj? A normális nő sem kell nekik mert azonnal fürkészik hogy itt valami nincs rendben.
2017. dec. 22. 17:38
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

"Nagyon kevesen fűtenek fával, kb a szegénységgel azonosítják."

Konkrétan az összes ismerősöm fával fűt... az ad meleget, a gáz meg nem, ennyi az oka. A villany meg nagyon ritka.

2017. dec. 22. 17:43
 19/23 anonim ***** válasza:
8%
# 17 Egyértelmű hogy tiltanak. Mi az, hogy megvárod még fát vág? Tessék menni segíteni, nem várakozni.
2017. dec. 22. 17:46
 20/23 anonim ***** válasza:
40%

Felénk falun és a város milliomos családi negyedèben is szinte minden ház központi fűtèses. Vegyes tüzelèsű kazán mellè gáz kazán.tavaly átadott oviban is fás kazán van Mondjuk hegy lábánál lakunk. Faluk meg dombok közti völgyekben vannak 100ha os akácosok tölgyesek na meg a bükkösök.

Kérdező! Sok második harmadik generációs panel( proli) lány vagy lakópark királylány.Kb annyi tud a fűtésről hogy jön a csövön a melegvìz vagy a gáz.

Ők annyi látnak a tvben, hogy 26 èves 8gyerekes 5 fogu L. Dzsoki ès 24 éves 11fogu K Dzsenifer . Egy düledező viskóban ép adományt kap. Meghitt életkép a retkes kölykök játékokat kapnak. Közben ég a rozoga sparheltben a tűz füstöl az éjjel lopott nyers fa.

Kérdező nem jól keresel!

Mondjuk rakni kellene ilyenkor a tűzre nem vágni. Vagy mit tom szombatonként vágsz 10-12napra valót.

2017. dec. 22. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!