Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás utáni kétség: szerintetek mikor vagyok kész arra, hogy új társat keressek?
A volt feleségemmel elváltak útjaink több, mint 4 éve. Azóta nem is volt kapcsolatom senkivel, mert azóta is várom, hogy elmúljon a fájdalom (Ő el akart válni, én nem). Tudom, hogy hagyni kell időt magamnak arra, hogy "meggyászoljam" Őt és a házasságunkat.
Az álmaimban gyakran feltűnik az Ex még most is olyan kontextusban, hogy kibékülünk egymással, és megint együtt vagyunk... :( Nem tudom eldönteni: azért jelenik meg még most is Ő az álmaimban, mert a tudatalattim nem akarja Őt "elengedni"? Vagy "szimplán" azért tűnik fel még most az álmaimban, mert Őt engedtem eddig legközelebb magamhoz?
Mindig azt mondják, hogy az idő majd segít feldolgozni a fájdalmat. Rohadt egy dolog ez, mert nekem 4 év után sem segített az idő, sőt...
Köszönöm, hogy elolvastad:)
36/f
Örülök neki, hogy Neked egyenesbe jött az életed, kedves #1-es.:)))
Nálam az a helyzet, hogy nem járok sehova, és nem ismerkedem senkivel, mert várom, hogy elmúljon. Így aztán esélye sincs annak, hogy valaki felbukkanjon, aki ki tud mozdítani ebből az állapotból... Kicsit 22-es csapdájának tűnik: nem akarok (még) ismerkedni, mert úgy érzem, hogy Ő volt anno az igazi, és még most is megcsalásnak érzem a magam részemről, ha valakivel elmennék ismerkedni. Így viszont nem adok lehetőséget arra, hogy bárkivel megismerkedjek...
Nagyon köszönöm a válaszod:)
Kedves #3-as: lehet, hogy csak nekem nem segített eddig az idő;)
Kedves #4-es: az a helyzet, hogy pont azért nem mozdulok sehova, mert talán még nem tettem túl magam a váláson. Így nem érzem késznek magam arra, hogy új kapcsolatba kezdjek, mert nem tudtam lezárni az előzőt.
(Egyébként van egy közös gyermekünk is, akit rendszeresen látogatok - hetente találkozok Vele. )
Pontosan ezzel van kételyem: az álmaimban meg-megjelenő exszel vajon azt üzeni a tudatalattim, hogy ne engedjem még Őt el (mert még mindig kötődnék Hozzá), vagy inkább arra utal, hogy kész lennék együtt járni valakivel (csak az Exet helyettesíti a "valaki" helyére)...
Köszönöm Mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!