Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a teljes érdektelenség a nők részéről?
(nem ismerkedős kérdés!)
Kezdjük a negatívumokkal: nem vagyok túl jóképű, mondjuk csúnya sem. Sokkal fiatalabbnak tűnök a koromnál, nincs mély hangom, testalkatra is átlagos-vényony vagyok. Ezen felül ritkán járok bulizni, évi kétszer-háromszor.
Viszont vannak jó tulajdonságaim is. Értelmes vagyok, tudok helyesen írni. Széles az érdeklődési köröm, változatos hobbijaim vannak, bárkivel bármiről el tudok beszélgetni, bármihez hozzá tudok szólni. Határozott, ambiciózus vagyok, épp ezért nagyon jól állok anyagilag... Mondjuk nem látszik rajtam; adok magamra, de nem vagyok egy kérkedő alak.
Igyekszem mindig nyitni a nők felé. Nem görcsösen, csak flörtölni, elbeszélgetni. Viszont mostanában csak neten van lehetőségem ismerkedni, és mintha senkit nem érdekelnék! De semennyire. Soha egy kérdés, vagy max. egy "és te?". A válaszok egyszavasak, rosszabb esetben egy-egy emoji. Néha még az sem. Pedig nem a buta plázacicákat célzom meg, hanem az egyetemista, esetleg egyetemet végzett nőket.
Mintha tök érdektelen lennék. Jó, nyilván nem vagyok tökéletese, de elég sokat kihoztam az életemből. Többet, mint a legtöbb ember. Viszont úgy tűnik, ez sem elég.
Mit kéne még tennem?
"Egyébként meg ezt elintézheted azzal, hogy "na, nem őt kerestem" és kész, továbbléphetsz."
Ez elméletben jól hangzik, de amikor csak ilyenekbe futsz bele folyamatosan, akkor azért nem lehet ennyivel elintézni.
Lényegében ugyan azt tapasztalom mint te és nekem is hasonló tulajdonságaim vannak így első ránézésre. Lényegében két esettel találkozok. Van valakije (kapcsolat vagy dugópartner) vagy érdektelenség írányomba. Holott nem érzem magam sz.r embernek, bár nem gyúrok és ájfónom sincs. A környezetemben sokan kedvelnek, sokakkal jó viszonyban vagyok, de a nőket úgy általában nem érdeklem én sem. Neten nem igazán ismerkedek, esetleg megkeresem, ha már élőben beszéltünk.
Valahogy másokra meg buknak, beléjük zúgnak, megkeresik őket lányok, egyebek. Úgy, hogy sok közülük csak megdugja ezeket a nőket és kész. Egy percig sem gondolnak többre.
Most ott tartok, hogy nem érdekel. Ha belebotlok valakibe akkor nem fordítok hátat, de ha továbbra sem lesz semmi az sem fog érdekelni. Szerencsére nem kötelező együtt lennem valakivel, ez csak egy lehetőség. Vannak akiknek adódnak ilyen lehetőségeik és vannak akiknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!