Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mennyire zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavar, ha a barátnőtök nem naponta mos hajat (ami nem is ajánlott) és néha látszik hogy kezd kicsit zsírosodni?

Figyelt kérdés

Persze nem a zsírtól csöpögő hajra gondoltam.

Nekem mindig két oldalt a töve kezd először, de máshol meg teljesen jó, de emiatt nem mosom meg rögtön, bár ha összefogom oldalt látszik egy kicsit

2018. márc. 13. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Én is hetente, másfél hetente mosom. Fodrász ajánlotta. Hosszú göndör hajam van, vastag szárú, száraz és sok. Ami persze a tövénél kezd először zsírosodni.

Van párom. Kérdezgetni szoktam tőle, hogy szerinte zsírosnak látszik-e, avagy büdös-e? Sojszor mondja, hogy nem, csak beképzelem, hogy zsíros. Ha tényleg zsíros, vagy kissé szaga van, azt meg szokta mondani.

2018. márc. 14. 00:02
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Heti kétszer szeretné mosni a párom, próbálnám lebeszélni, ne tegye már tönkre a fejbőrét. Szerencsétlen fejbőr, egyre jobban próbálja helyrehozni, amit a sok mosás tönkre vág.
2018. márc. 14. 00:12
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Én lány vagyok, de nem tudok elképzelni egy olyan fiút/férfit, aki ezen kiakadna...Én heti kétszer mosom a hajamat, de mire oda eljutok, hogy megmosom bizony nem olyan, mint mikor frissen meg lett mosva. Már van, hogy másnap elkezd zsírosodni egy-két szál, főként éjjel, mert alvás közben hozzáér és rátapad az arcomra vagy megizzadok, elfekszem. Ilyenkor én sem fogom rögtön megmosni, mert a többi részének, tulajdonképpen annak a résznének, ami kiengedve látszik (mert nekem is inkább az arcomhoz közeli tincsek, a fülemnél vagy a homlokomnál) még nincsen semmi baja, szép és abszolút vállalható.

Sok mindentől függ egyébként, szerintem eleve genetikától is, mert valakinek már másnap csurom zsír a haja, míg másnak pedig egy hetet is kibír...aztán ott vannak olyanok is, amiket már írtam, hogy megizzadsz, elalszod vagy picit elázol az esőben, de nekem pl. akkor is jobban zsírosodik, ha össze van fogva. Valamint nyilván sampontól is függ és egyéb termékektől, amit a hajadra használsz.

Viszont a lényeg az, hogy attól senki nem lesz ápolatlan vagy igénytelen, hogy nem frissen mosott a haja minden nap. Akkor ennyiből az a férfi remélem magának sem engedi meg, hogy pl. akár egy picit is borostás legyen az arca vagy nem tudom...Rendben van, hogy az ember figyeljen oda magára, legyen igényes a megjelenésére is és legyen ápolt, de azért az én szememben ez már szőrszálhasogatás.

2018. márc. 14. 00:20
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem érdekel senkit. Van olyan barátnőm, aki zsírtól csöpögő hajjal jár bulizni is néha, és ugyanúgy felszednék egy csomóan, és nem csak igénytelen "mindegy csak lyuk legyen" hozzáállású pasik.
2018. márc. 14. 01:09
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
A fiúkat nem zavarja, mert még ápolatlanabbak mint a nők. Én másnaponta mosom, pedig hosszú de így mindig ápolt. És igen, lehet mosni naponta, a japánok minden nap mossák. Ezt szokták meg. Nem is látni japánt zsíros hajjal. Én pl szoktam számolni pl buszon, hogy az emberek többségének koszos büdös ápolatlan feje van. Szóval van mit fejlődni.
2018. márc. 14. 06:22
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Semennyire. 🙂
2018. márc. 14. 07:54
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak személyiség számít.
2018. márc. 14. 08:44
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Én is elvagyok heti 1-2 hajmosással még sport mellett is... Száraz a bőröm, lassabban zsírosodik a hajam, ennyi. Ha a párom nem is bújik hozzám, anyukám épp elég tisztaságmániás ahhoz, hogy megjegyezzen mindent (kamasz korom óta beszól a gyűrött ruhától kezdve a kopott körömlakkon át a fél centis lenövésig mindenre, mert egy nő ne nézzen ki csatornaszörnynek) gondolod, hogy nem cseszne le a "büdös" hajam miatt, ha egyszer mindig oda ad puszit, ahányszor lát? Dehogynem. 4 naponta mosom, nekem ez így pont jó, aki meg ezt ápolatlannak tartja, az jobban teszi, ha nem jön velem össze. Nem bírná a strapát, mikor túrázni mennénk, spontán szexelnénk kicsit izzadtan vagy hasonlók :)
2018. márc. 14. 09:31
 19/20 anonim ***** válasza:
3%
Az írásokból is látszik milyen retek a magyar.
2018. márc. 14. 15:57
 20/20 piroska és a farkas ***** válasza:
Én két hét alatt mosom 3 x. Vidéken élünk, kevés autó, sok fa, friss levegő, az " utca szaga " nálunk így inkább illat. Ha tidom, h olyasmit akarok főzni a héten ami beleívódik a hajamba, akkor azt a hajmosás napján főzöm...természetesen előtte. Egyébként a férjem lb minden másnap megmasszírozza este a fejemet, szoktam is mondani neki, h na, jól bezsírosítja...😃
2018. júl. 3. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!