Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar, ha a barátnőtök nem naponta mos hajat (ami nem is ajánlott) és néha látszik hogy kezd kicsit zsírosodni?
Persze nem a zsírtól csöpögő hajra gondoltam.
Nekem mindig két oldalt a töve kezd először, de máshol meg teljesen jó, de emiatt nem mosom meg rögtön, bár ha összefogom oldalt látszik egy kicsit
Én is hetente, másfél hetente mosom. Fodrász ajánlotta. Hosszú göndör hajam van, vastag szárú, száraz és sok. Ami persze a tövénél kezd először zsírosodni.
Van párom. Kérdezgetni szoktam tőle, hogy szerinte zsírosnak látszik-e, avagy büdös-e? Sojszor mondja, hogy nem, csak beképzelem, hogy zsíros. Ha tényleg zsíros, vagy kissé szaga van, azt meg szokta mondani.
Én lány vagyok, de nem tudok elképzelni egy olyan fiút/férfit, aki ezen kiakadna...Én heti kétszer mosom a hajamat, de mire oda eljutok, hogy megmosom bizony nem olyan, mint mikor frissen meg lett mosva. Már van, hogy másnap elkezd zsírosodni egy-két szál, főként éjjel, mert alvás közben hozzáér és rátapad az arcomra vagy megizzadok, elfekszem. Ilyenkor én sem fogom rögtön megmosni, mert a többi részének, tulajdonképpen annak a résznének, ami kiengedve látszik (mert nekem is inkább az arcomhoz közeli tincsek, a fülemnél vagy a homlokomnál) még nincsen semmi baja, szép és abszolút vállalható.
Sok mindentől függ egyébként, szerintem eleve genetikától is, mert valakinek már másnap csurom zsír a haja, míg másnak pedig egy hetet is kibír...aztán ott vannak olyanok is, amiket már írtam, hogy megizzadsz, elalszod vagy picit elázol az esőben, de nekem pl. akkor is jobban zsírosodik, ha össze van fogva. Valamint nyilván sampontól is függ és egyéb termékektől, amit a hajadra használsz.
Viszont a lényeg az, hogy attól senki nem lesz ápolatlan vagy igénytelen, hogy nem frissen mosott a haja minden nap. Akkor ennyiből az a férfi remélem magának sem engedi meg, hogy pl. akár egy picit is borostás legyen az arca vagy nem tudom...Rendben van, hogy az ember figyeljen oda magára, legyen igényes a megjelenésére is és legyen ápolt, de azért az én szememben ez már szőrszálhasogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!