Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban szerintetek milyen gyakran ajánlott talizni, mi az ideális? Naponta talizás az már túl sok lehet a jóból?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 22:10
1/7 anonim válasza:
A naponta találkozás... nem jó. Nem tudtok semmit elmesélni egymásnak. Talán úgy 3-4 naponta elég.
2/7 anonim válasza:
Szia! A kérdésedből kiindúlva elég fiatal lehetsz még és ez az első kapcsolatod! Gondolom nem tervezed komolyra!
Szerintem nyugodtan találkozhattok minden nap! Az úgyis akkor derül ki, hogy sok vagy nem!
3/7 anonim válasza:
A barátnőm és én az első héten minden nap találkoztunk. Utána elment tengerre, mikor hazajött megint minden nap találkoztunk kb 1 hétig hogy bepótoljuk :) utána elkezdődött a suli és ez miatt csak hétvégén bírunk találkozni (péntek-szombat-vasárnap, vagy csak szombat-vasárnap), így megint csak amikor bírunk minden nap találkozunk :) de ha bírnánk az év összes napján akkor szerintem azért néha kihagynánk 1-2 napot :).
4/7 A kérdező kommentje:
19 éves vok, az első komolyabb kapcsolatom már 2 éve tart, de eléggé a végét járjuk... gondoltam a gyakori tali is lehet a baj..
2009. dec. 21. 22:19
5/7 anonim válasza:
Tartsatok egy kis szüntetet, ne hosszút, 1-2 hét max. Ha utána nem rohantok egymáshoz hogy "hiányzol" akkor valóban a végét járja...
6/7 anonim válasza:
Attól függ :)
Ha csak egy párkapcsolat akkor tényleg sok a minden nap.
Ha Ő az IGAZI akkor nem sok :)
(szerintem)
7/7 anonim válasza:
Mi is mindennap találkozunk és nem unjuk meg egymást. Szerintem ez jót jelenthet.
Ha már egy nap kimarad akkor sms, telefon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!