Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik éjszakája bulin, ahol jelölve van ki mennyire kapható, mennyi az esélye, hogy valóban lesz szex?
És ezt hogyan adják elő a szervezők?
"Figyelj Julika, piros vagy zöld karszalagot szeretnél...? a piros a nehezen dugható, a zöld a könnyen dugható kategória", vagy ezt hogy kell elképzelni?
"Vagy a lányoknak ingyenes a belépés hogy biztosítsák a nemek egyensúlyát, vagy mi?"
Nem hinném, az mégiscsak nemi alapú megkülönböztetés lenne...
Január 20-án, szombaton újra party lesz az MKIDSZ-ben! Ezúttal egy új elképzelés szerint bulizunk, hogy érdekesebbé tegyük számotokra a szombat estét.
A bejáratnál a következő színű és jelentésű karszalagok közül választhatsz:
• Zöld – „Nálam vagy nálad?”
• Sárga – „Igyunk meg valamit, és meglátjuk...”
• Piros – „Tipli, épp néz a párom!”
Belépő: 10 lej
Az este hangulatfelelőse: DJ Acoustic
Pont ma jött szembe velem fészen egy ilyen hirdetés, nem a fent idézett, de ugyanezen az elven működő buli, csak más szövegekkel (tinder analógiára szólt a dolog, nem olvastam végig az egészet, mivel nekem nem releváns, nem is tudom, mi alapján lett megajánlva... :D)
Szóval szerintem amelyik csaj azt jelöli, hogy egy ital után bármire kapható vagyok, hááááát... nem tudom elképzelni, hogy bármely nő ennyire könnyűvérűnek titulálná saját magát, még akkor is, ha amúgy így van.
Az én ismeretségi körömben legalábbis tuti nem.
Általánosságban viszont azt gondolom, hogyha nem lenne kereslet az ilyenre, akkor nem csinálnának ilyen bulikat. De az fix, hogy minden könnyűvérűként jelölt nőre hat pasi jut, úgyhogy szerintem még nehezebb is az ismerkedés, mint egy átlag bulin... szerintem legalábbis.
Nőként 2 kérdésem van.
1. Ha rajtam zöld van, és odajön valaki, aki nekem nem tetszik, joggal hisztizik majd, hogy egy hazug k*rwa vagyok, mert ott a karszalag, és mégis elküldöm?
2. Ha ismerkedni akar valaki, akár kapcsolat céljából, akkor mégis milyen színű szalagot válasszon? Nem mindenkinek az a cél, hogy ba$$zon egyet...
Nyilván a kategória szövegek lehetnének jobbak, de amúgy annyi értelme lehet, hogy könnyebben mennek oda a pasik valakihez, aki alapvetően nyitott az ismerkedésre.
Szerintem ez nem a szexről szól. Hanem csak arról, hogy könnyen lehessen kapcsolódni másokhoz. Alakuljanak ki beszélgetések.
ha csak ismerkedni szeretnél akkor a kéket válaszd igyunk meg valamit és meglátjuk ..ebben nincs benne az, hogy feltétlenül dugás lesz de ott van az hogy, szeretnél ismerkedni az mondod igyunk meg valamit.....
ha valaki meg akar inni valamit veled, akkor az csak egy indok, hogy kettesben legyetek ne kavarjanak be a barátnők és ismerkedni tudjon veled....
Ha valakit olyan indokkal köldesz el, hogy nem ismerkedni jöttél és a szalag mást mond..na akkor jogosan szól le....
ha nem tetszik utasíts el tapintatosan, hogy megértse de ne hazudj, hogy nem ismerkedni vagy ott, mert az mindenkit ki akaszt...
jobb az igazság vagy légy kreatív.. és vicces az indokkal. :) A lényeg ne légy goromba vagy sértegető, beképzelt liba akkor mindenki megérti és tovább áll rossz szó nélkül. :)
De az is fontos ha már össze szedte a bátorságát, és odament tiszteld meg annyival, hogy nem folytod bele a szót mikor jóformán még oda sem ért hozzád, hanem hagyod, hogy mondjon egykét mondatot :). Rohad idegesítő mikor még egy félmondatot sem sikerül elmondani és lekoptatnak. Tönkre tuja vágni az ember önbizalmát sokkal jobban mint az, hogy csak nem jövünk be valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!