Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok, ha?
Vicces itt olvasni, hogy "attól függ, hogy néz ki és mennyire tetszik/attól függ, mennyire szimpatikus". Bezzeg ha egy nőnek ír egy férfi, akkor már hogy képzeli, hogy vissza sem ír, hogy képzeli, hogy letilt? :D
Kellene szövetkeznünk, csajok és random pasikat zaklatni priviben. Egy idő után szerintem kötélnek mennének, annyira unnák. Mint kb mi.
"Kellene szövetkeznünk, csajok és random pasikat zaklatni priviben. Egy idő után szerintem kötélnek mennének, annyira unnák. Mint kb mi."
Nah, challange accepted! Írjon mindenki! :D
Tekintve milyen tökéletes pasi vagyok egyáltalán nem lepődnék meg rajta. Minden nő rám vágyik, csak nem mernek szólni! Aki szól, annak persze, hogy örülnék, mert a végén egyedül purcanok ki! :D
Valahol megértem a nők "problémáját", de engem inkább az zavar jobban, hogy a telefonjuk egész nap pittyeg, koncertet ad, az enyém csak akkor szólal meg mikor tölteni kell... Ha valakire senki nem ír akkor az lenne a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!