Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti mit szólnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok? Mit vár el ilyenkor egy férfi?

Figyelt kérdés
Mindig azt kérdezgeti tőlem,hogy hiányzik e nekem ő. Ő egy munkatárs. Igazából rohadtul hiányzott ,csak félek neki elmondani. Ha találkozunk szerintem tuti megkérdezi majd megint. És hát lehet bevallom majd neki. Férfiak ti mit reagálnátok egy ilyen kijelentésre? Szerintetek miért nyaggat mindig ezzel?
2017. okt. 1. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

nehogy egyenesen válaszolj.

alakítsd viccé.

pl igen gondoltam rád,mert voltam bevásárolni,aztán úgy tele volt a kezem,hogy amikor hazaértem nem tudtam kinyitni a kapuajtót.

aztán igen jó lett volna ha ott vagy fogni nekem háháhá.

aztán magadhoz húzod és adsz neki egy puszit.

csakis flörtben válaszolj,mert ha dugás előtt őszintén vallasz arról,hogy mit érzel akkor nem lesz dugás és udvari bolond nyalistát farag belőled.

2017. okt. 1. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Én nem csak dugni akarok vele
2017. okt. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!