Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Hogyan reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan reagálnátok, ha egy jól sikerült egyéjszakás után a srác elmondaná, hogy szűz volt?

Figyelt kérdés
Gyűlölnétek a srácot? Bírnátok utána tükörbe nézni?
2018. márc. 12. 08:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És akkor utána miért akarná az orromra kötni? :)

2018. márc. 12. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyéjszakás= nem érdekel mi volt vele és mi lesz vele, az érdekel, hogy jót szexeljünk. Ha ezt tudja hozni elsőre, örülök, ha nem, akkor meg úgy is lelépek már az elején.
2018. márc. 12. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem gyűlölném, bàr elég gyerekes, hogy nem mondta el, de nem szólnék semmit. Menne mindenki a maga útjàra. A tükörrel sem lenne gondom. Amúgy voltam màr szűz pasikkal. Egyik sem volt egyetlen éjszaka. Mind elmondta koràbban,hogy az. Az egyikből majdnem 1 éves kapcsolat lett, a màsikat én dobtam 2 alkalom utàn- olyan szinten értetlen és önző volt az ágyban( aztàn volt pofàha azt mondani, hogy kihasználtam az àrtatlansàgàt):D, a harmadikkal az egyetlennel akivel élvezetes volt- össze is hàzasodtunk.:)
2018. márc. 12. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól sikerült éjszaka volt, elnevetgélnénk ezen az információn, hogy "látod öcsém nincs min idegeskedni a szex-el kapcsolatban" megdicsérném aztán csinálnék reggelit és gyakorolnánk tovább. Nem zavarna ez az információ.
2018. márc. 13. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Vállat vonnék...
2018. szept. 1. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
14: Jól mondod. Valami büszkeség engem is elfogna, de utána bátorító szavakkal engedném el. Úgyse látom többé. :)
2018. szept. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!