Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyéjszakás kalandnál nem féltek hogy a srác kirabol/elrabol vagy megöl titeket?
Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 16:33
1/7 anonim válasza:
Nem gondolnak bele. Van pár ismerősöm részegen elmennek pasikkal, és nem érdekli őket hogy még a nevüket sem tudjàk.
2/7 anonim válasza:
De, többek között ezért sem élek ilyenekkel :D
3/7 anonim válasza:
Egyéjszakás kalandom csak olyan emberrel volt, akivel amúgy is ismertük egymást valahonnan. Igy tudtam hogy nem tömeg gyilkosok. És általában ugyanazokkal volt több egyéjszakás dolog, úgyhogy nagy cserélődés nem volt a dologban.
4/7 anonim válasza:
Amikor meg a tini huszas eveimben voltam volt egyejes kalandom, es egyszer sem aludtam az illetovel szoval nem volt mitol felnem. Mondjuk igy visszagondolva eleg felelotlen voltam es kesz csoda, h nem volt rossz elmenyem, ma mar nem csinalnam, de akkor es ott jo volt, nem bantam meg:-)))
30/N
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyi ilyen lehet.. Végtére is a pasi miért vágná le az arany tojást tojó tyúkot?! Félre értés ne essék, elítélem az egyéjszakásokat, de ha valamiért benne lennék, akkor tutira meg sem fordulna a fejemben, h bántsam a csajszit akivel épp szexelni készülök...
6/7 anonim válasza:
De, pont ezért vannak dolgok, amiket betartok.
Mindig a barátnőimmel bulizok, ha autóba szállunk, mindig lefotózzuk a rendszámtáblát és az illetőt, és elküldjük egymásnak. Ha ebbe nem egyezik bele, nem megyünk vele.
Ha arra kerül a sor, hogy felmegyünk valakihez, akkor is fotó a srácról és pontos cím, fotó a házról.
Ha ezek nem okék neki, akkor semmibe nem megyünk bele.
7/7 anonim válasza:
Vadidegennel nem megyek bele egyéjszakásba se, ahhoz is kell egy kis ismertség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!