Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tényleg illúzióromboló az, ha egy férfi megkérdezi tőletek, hogy van-e barátotok?
Többször hallottam már nőktől, hogy ezzel a kérdéssel egy amúgy szépen felépített ismerkedés-kezdeményt egy csapásra haza lehet vágni. A férfi elkezd közeledni, puhatolózik, érdeklődik, ismerkedni próbál, csak úgy finoman, és aztán rákérdez: "Na és van barátod?" Hölgyek, ez a nyílt kérdés tényleg tönkretehet egy közeledési kísérletet? Ilyenkor elvész a dolog izgalma, varázsa? A férfi bizsergető rejtélyessége odalesz?
A férfiak akkor szerintetek úgy ismerkedjenek, hogy ne kérdezzenek így direktben rá erre, hanem majd a nő mondja, ha ő akarja? A közeledés induljon el szépen a maga medrében, és a nő majd berekeszti a "bocs, van barátom" reakcióval, ha ő úgy gondolja?
Mi a véleményetek erről? Ez a kérdés tényleg kiábrándító egy férfitól?
Attól függ hol tart az ismerkedés. Nyilván ha hónapok óta teszem magam neki akkor illúzióromboló, de ha éppen megismertük egymást, mondjuk egy egyetemi programon, beszélgettünk maximum 10-15 percet és utána megkérdezi hogy van-e pasim, pláne ha randira hívással kombinálja, pl a "Amúgy van most valakid? Mert ha nincs, szívesen folytatnám ezt a beszélgetést egy pohár bor mellett valamikor jövő héten" formában, annak még örülök is, mert tiszta mindkettőnk számára hogy mit akarunk egymástól.
Nagyon nem bírom azokat a férfiakat akik barátkoznak meg beszélgetnek hetekig, semmi jelét nem adják hogy többet
majd megsértődnek amikor kiderül hogy kapcsolatban vagyok.
De én alapból az a típus vagyok aki jobban értékeli a nyílt lapokat egy bizonyos szintig, mint a játszadozást. Ne azzal indíts az első randin hogy feleségül akarsz venni, de mondjuk legyen egyértelmű hogy a haverom vagy a pasim akarsz lenni.
(Most épp nem keresek senkit, ettől a kérdéstől érkező privátokra nem válaszolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!