Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, tényleg illúzióro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, tényleg illúzióromboló az, ha egy férfi megkérdezi tőletek, hogy van-e barátotok?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már nőktől, hogy ezzel a kérdéssel egy amúgy szépen felépített ismerkedés-kezdeményt egy csapásra haza lehet vágni. A férfi elkezd közeledni, puhatolózik, érdeklődik, ismerkedni próbál, csak úgy finoman, és aztán rákérdez: "Na és van barátod?" Hölgyek, ez a nyílt kérdés tényleg tönkretehet egy közeledési kísérletet? Ilyenkor elvész a dolog izgalma, varázsa? A férfi bizsergető rejtélyessége odalesz?

A férfiak akkor szerintetek úgy ismerkedjenek, hogy ne kérdezzenek így direktben rá erre, hanem majd a nő mondja, ha ő akarja? A közeledés induljon el szépen a maga medrében, és a nő majd berekeszti a "bocs, van barátom" reakcióval, ha ő úgy gondolja?

Mi a véleményetek erről? Ez a kérdés tényleg kiábrándító egy férfitól?

2018. márc. 11. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Attól függ hol tart az ismerkedés. Nyilván ha hónapok óta teszem magam neki akkor illúzióromboló, de ha éppen megismertük egymást, mondjuk egy egyetemi programon, beszélgettünk maximum 10-15 percet és utána megkérdezi hogy van-e pasim, pláne ha randira hívással kombinálja, pl a "Amúgy van most valakid? Mert ha nincs, szívesen folytatnám ezt a beszélgetést egy pohár bor mellett valamikor jövő héten" formában, annak még örülök is, mert tiszta mindkettőnk számára hogy mit akarunk egymástól.

Nagyon nem bírom azokat a férfiakat akik barátkoznak meg beszélgetnek hetekig, semmi jelét nem adják hogy többet

majd megsértődnek amikor kiderül hogy kapcsolatban vagyok.

De én alapból az a típus vagyok aki jobban értékeli a nyílt lapokat egy bizonyos szintig, mint a játszadozást. Ne azzal indíts az első randin hogy feleségül akarsz venni, de mondjuk legyen egyértelmű hogy a haverom vagy a pasim akarsz lenni.

(Most épp nem keresek senkit, ettől a kérdéstől érkező privátokra nem válaszolok)

2018. márc. 12. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!