Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek élőben ha még sose volt kapcsolatom? 21/N
Kissé félénk vagyok amikor ismerkedésről van szó és nem mindig veszem észre ha tetszek valakinek.
Válogatós is vagyok. Ezt értsétek úgy, hogy fontos nekem a belső és a külső is. Kell a kölcsönös vonzalom mindkét téren.
Sajnos nem sok szabadidőm van és interneten nem szeretnék ismerkedni.
Buliba nem igazán járok.
Korombeli (max +5 év) emberekkel szeretnék ismerkedni.
Esetleg Pesten tudnátok ajánlani helyeket/programokat, amik jók lehetnek ismerkedni?
Szerintem itt felesleges bántani a kérdezőt... Akármennyire fáj igaza van.
Ha tegyük fel itt gyik-en akarna kapcsolatot keresni (azonkívül hogy 10^3 ember írna rá) simán megjátszható az egész. Szépen ír, választékosan fejezi ki magát illetve a kinézet is lutri hogy bejönnek-e egymásnak.
A képes hülyeségekkel is egy nem tudom... parom.hu-n vagy facebookon is meglehet bárkit vezetni. 2-3 képet mindenki be tud úgy filterezni hogy úgy nézzen ki mint brad pitt, amellé hogy ott is játszik ez a választékosság.
Élőben viszont nyilván ha tetszenek egymásnak, beszélnek néhány szót akkor már előrébb van mint neten.
Amúgy meg nem nehéz megjegyezni pár hülyeséget amit mond az ember, főleg ha csak 1-2 csajnak ír, ha 10-nek nyilván nehezebb.
Szerintem nem feltétlen hoz rossz döntést azzal hogy kizárja a netet, ráadásul itt az utolsó pár komment is úgy megy torokra emiatt mintha épp a szüleit fenyegetnék.
En nem itelem el a kerdezot, sot senkit mert valami ismerkedesi helyet kizar, esetunkben az internetet. O dontese, de ez alapmatek, hogy kevesebb eselye van igy, mint azoknak, akik nem zarjak. Tobb ember, nagyobb esely. Sajnos ez a lottonal forditva mukodik, tobb szam, kevesebb esely eltalalni, de az mas teszta. :)
Ja es a net mellett szol, hogy jobban figyelsz az irasra, nem vonja el a figyelmet a kulso. Eloben lehet h csak a mellett bamulod, hogy szilikon vagy sem, vagy a farkat, hogy ez most kitomott nadraggal jott vagy tenyleg ekkora farka lehet stb. Csak leirtam egy velemenyt.
12-es vagyok
Igen, lehet okosan is csinálni, de akinek az IQ-ja nem 80 körül van az olyat ad önmagából amit akar, és 100 iq körül már emlékszik is arra hogy mit mondott vagy kivágja magát:)
Igen, a külső elvon de attól függ... Ha beleéled magad hogy ő a tökéletes aztán ahogy találkoztok egyáltalán nem jön be 1 hónap után az sem kifejezetten jó, mivel így max barátként tudsz rá tekinteni, ami akkor jobb eset ha tényleg nincs vonzalom, de ha a másiknak viszonzatlan a dolog egyből gáz a szitu.
(én is hallottam már ,,jó nőket" úgy beszélni hogy a rota megirigyelte volna amit a szájával csinál)
Félreértettél:) Nem a kamufotókra gondolok.
Egy képen mindenki úgy mutatja meg magát ahogy akarja, ebben egyet értesz te is és én is (tegyük fel ha kövér csak arcot mutat és abból bejön, de alkatra nem jönne) na ezt a képet picit retusálod így úgy, és kiteszed a facere instára. A nők és a férfiak egy része is csinálja. Ilyen olyan filter, ettől függetlenül nem kamu, de sokkal másabb lehet mint a valóságban.
Persze mindenhol vannak hazugok ez igaz, de ahogy mondtam élőben van első benyomás. Van egy stílusa mindenkinek amit el jóval nehezebben, de el lehet rejteni mint a neten. Illetve élőben látod szemtől szemben és úgy áll az ember a dolognak. Nincs felesleges reménykedés mert max a 2. találkozás után kiderül hogy van e értelme reménykedni ami lehet akár 1 hét leforgása is, neten ez szerintem 1 héttől kezdődik alaphangon mert kevés az a személy akire ráírnak és már holnap talizni akar.
Utolsónak pedig igen, előben jobban figyelsz a külsőre vagyis felméred legalább.
Amúgy ez szerintem nem baj, mert olyan ember a világon nincs aki csukott szemmel választ ha külsőre nem fogja meg. (volt egy sorozat azt hiszem hogy a nőknek a férfiak ruháit kellett megszagolnia, megérinteni a kezét, hallgatni a hangját, és beszélni vele. Volt egy kövérebb csávó aki ezek alapján bejött egy csajnak, aztán ahogy meglátta egyből mást választott)
Amúgy nem mondanám hogy sz.r a netes ismerkedés, de sok megvezetési lehetőség van benne:) de persze így nagyobb a réteg amiből választani lehet.
Csak azt mondom hogy nem kell elítélni valakit ha a net ellen dönt, hiszem nőként napi 20-30 levelet olvasgatni nem biztos hogy egy álom valamilyen társkereső oldalon, emellett pedig a bizonytalanság hogy tényleg olyan-e élőben mint amilyen a képen, vagy ahogy ír.
(de persze ez mindkét fél részéről igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!