Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is rossz lesz visszamenni a kisfiúk közé? Hol ismerkedjek majd?

Figyelt kérdés
Halasztottam egy évet, szeptemberben kezdem az egyetemet, tőlem egy évvel fiatalabbakkal. Most dolgozom, és idősebb férfiak között vagyok. Ők sokkal jobban tetszenek, és már előre tudom, hogy nagyon utálni fogom, hogy kisfiúk fognak körülvenni. 19L
2018. febr. 24. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, 23 évesen kerültem egyetemre be, de a szakomon a 3.ik legfiatalabb voltam. Sza'l te bőven idősebb vagy nálam. Egyetemre nem csak 18 évesen mennek, 30-40-50-esek sem ritkák annyira mint hinnéd.
2018. febr. 24. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

hát te sem tanulni jársz az egyetemre :D

amúgy meg csak lesznek ott idősebb pasikák is.. akikkel aztán majd kedvedre dugathatod a kis nunikádat, te kis okleveles egyetemi tanonc :D

2018. febr. 24. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
És te jársz majd egyetemre? Nice..
2018. febr. 24. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol kisfiúk vesznek körül, ott vagy kislány vagy, vagy óvónő.
2018. febr. 24. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan nem 18 évesen végeznek középiskolában 5 évfolyam meg évvesztesseg miatt.
2018. febr. 24. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Az attól függ, hogy mi célból akarsz visszamenni. Bszni akarsz vagy tanulni?
2018. febr. 24. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen kerültem ilyen "kisfiúl" közé. Meg fogsz lepődni, de ott is vannak ugyanúgy normálisak, meg hülyék is, mint minden korosztályban. Egyetlen évvel vagy idősebb, szerintem igencsak magas lovon ülsz, nem vagy te olyan nagylány, mint hiszed magadat.

23/N

2018. febr. 24. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen gondolkodással biztos, hogy kell neked egyetemre menni? Egyetemre azért megy az ember, hogy tanuljon, nem azért, hogy a többieket bírálja.

Mellesleg egy egyetemen idősebbek is vannak, a többség 19-26 éves, de van, aki csak később iratkozik be, akár 45 évesen.

2018. febr. 24. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ilyen felfogással inkább téged mondanálak kislánynak...:) I mean, be ne fossál már attól az egy évtől, ami sokszor nem is egy év, mert rengeteg a nyelvi előkészítős, aki 19 évesen kezd, az évvesztes, rengetegen kezdik idősebb fejjel az egyetemet, mint 18 (én pl 21 évesen kezdtem, másoddiplomát szeretnék és a szakomon nagyon sokan mester helyett/előtt egy másik alapszakot választanak), nagyon vegyes a korosztály, sokan még 26-30 évesen is egyetemisták, mert szeretnék magukat más szakmában kipróbálni, vagy kiegészíteni a tudásukat más területen. Amúgy pedig nem minden kisfiú kisfiú, bármilyen meglepő, sok ember azonos korban másképp néz ki és másképp gondolkodik... Nem ismerek olyan egyetemi közeget, ahol az ember ne találná meg a magafajtákat, ha másképp nem, a felsőbbévesek között.

A másik érdekesség, hogy az egyetemre az emberek tanulni mennek. Az ismerkedés nagyrészt a gólyatáborban, a koliban és a szabadidős rendezvényeken zajlik, nem az előadásokon, laborokon, gyakorlatokon (vagy kinek mi van még). Ismerkedni tudsz máshol is, órán meg nem a punciddal kell foglalkoznod, hanem az anyaggal. Dönthetsz úgy is, hogy elzárkózol tőlük, ha annyira akarsz, bár elég nagy baromság lenne.

2018. febr. 24. 22:12
 10/13 Lordika ***** válasza:

Mit érzel? (a zene az jó)

Hát nemtom, a lányok átlagban amúgy is az idősebbekhez vonzódnak, ennek evolúciós okai is vannak. De hogy 19 éves vagy, hát itt levert a víz. Amikor az ilyen idős lányokat meglátom, lefutottatok magamban egy gondolatkísérletet, de arra jutok, hogy nem akarok bébicsősz lenni.

26/F

2018. febr. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!