Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a nőktől? Ez egy személyiségzavar miatt lehet így?
23 éves vagyok és sosem volt barátnőm és nem is csókolóztam lánnyal.
16 évesen nagyon féltem a lányoktól, viszont rájuk maszturbáltam és fantáziálgattam, hogy milyen jó lenne velük csókolózni, ölelkezni.
Attól féltem leginkább, hogy elutasítanak.
Az interneten láttam, hogy fiúkkal sokkal egyszerűbb összehozni egy szexuális együttlétet és még baráti szinten meg is marad a dolog.
Őszintén leírom, hogy engem nem vonzott az, hogy együtt legyek fiúval.
Kíváncsiságból mentem bele 16 évesen egy teljesen ismeretlennel, aki azt mondta, hogy nagyon helyes fiú vagyok, nem érti hogy nem volt még barátnőm.
Azóta 7 év eltelt és 6 férfiról derült ki, hogy szerelmes belém, de ennél többnek tetszettem.
Ezt a 7 évet visszanézve most fel teszem a kérdést, hogy mi a franc folyik az én életemben?
Elfogadtam, hogy biszex vagyok. De nem hiszem el azt, hogy női vaginára gondolni miközben egy fiú szájjal elégít ki normális, és/vagy melegekre vall.
Nem tudom, hogyan alakulhat az ki, hogy 23 évesen ilyen lelkületű ember legyek.
Hogyan látnak mások?
Helyes, sportos, magabiztos, lányok iránt közömbös (belül kanos állat --> ezt nem látják), elegáns
Fiúkkal rengeteg mindent megéltem, de közben mindig nő járt az eszemben.
Az igazi kérdés, hogy miért van ez így? Ki tudna segíteni?
Illetve mit javasoltok annak, aki nem érti saját magát, nem tudja, hogy 7 éve mi zajlik benne.
"16 évesen nagyon féltem a lányoktól, viszont rájuk maszturbáltam"
Ezt hogy érted? :D Neked akkor lesz nőd, ha téged szed fel a lány. Én is ilyen vagyok 29 évesen. Vékony szemüveges srácból, izmos szemüveges srác lettem, jó munkával. Régen, mivel vékony szemüveges voltam, többen kipécéztek és csak szórakoztak, nevettek rajtam.
Elvből sem hajtok egy ribre sem. Több pénzem marad mindenre. Néha eljárok rosszlányokhoz. Volt barátnőm, de az nyűg volt. Aztán rájöttem nekem csak a szex hiányzott, mert amit iránta éreztem több nem volt. Csak a karrier, az önképzés, a szexuális testi vágyak kielégítése számít nekem. Fel is akasztanám magam, ha még babkocsit is tologatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!