Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet a nőgyűlöletből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a nőgyűlöletből kigyógyulni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 22:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

#30-as hozzászóló: javaslom az alábbi cikket olvasnivalóként:

[link]

2018. márc. 11. 07:08
 32/38 anonim ***** válasza:
#29: Nem, hanem úgy összességében. Akár ismerkedésnél, akár baráti társaságokban. Lehet, hogy állatiasan hangzik, de a sima baráti társaságokban is van egy hierarchia. És van, aki kb. az élet minden területén alul van ebben a rendszerben. Ők tényleg sorozatosan csak negatív dolgokat kapnak nőktől.
2018. márc. 11. 23:49
 33/38 anonim ***** válasza:
Na jó, de te csont nélkül elfogadod magát a hierarchiát, nem? Csak a saját abban elfoglalt helyeddel van bajod, a rendszerrel magával nincs.
2018. márc. 12. 11:04
 34/38 anonim ***** válasza:
#33: Persze, hogy elfogadom, mert megváltoztatni úgysem tudom. Ettől még nem tartom korrektnek. A saját helyem elfogadom, mert nem vagyok legalul, nem magamról írtam.
2018. márc. 12. 12:44
 35/38 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem tartasz korrektnek, nem kell elfogadnod, ami alatt azt értem, hogy nem kell alkalmazkodnod hozzá, figyelmen kívül is hagyhatod, és járhatod a saját külön utad. És nehogy azt hidd, hogy én bort iszok és vizet prédikálok. Eddigi életem túlnyomó részében társadalmi kívülálló voltam.
2018. márc. 12. 13:38
 36/38 anonim ***** válasza:
#35: Nem tartom korrektnek, ahogy egyes férfi ismerőseimet kezelik és azt, hogy ilyen hierarchiák vannak. Ettől függetlenül elég durva lenne, ha hirtelen elvonulnék és remeteként élnék. Azt sem tartom korrektnek, hogy a ruháim/cipőim éhbérért csináltatják emberekkel. De valamit hordanom kell, különben fázni fogok. Nem vagyok idealista.
2018. márc. 12. 13:42
 37/38 anonim ***** válasza:

"Nem tartom korrektnek, ahogy egyes férfi ismerőseimet kezelik"

Kik kezelik? Hogyan?

"és azt, hogy ilyen hierarchiák vannak"

Muhaha, valaminek a LÉTÉT nem tartod korrektnek? Mellesleg én nem is vettem észre ezeket igazán (mondjuk valószínűleg azért, mert nem vagyok ott, ahol ezek a hierarchiák léteznek), csak most olvastam egy 2007-es Ranschburg Jenő-kötetben ezekről, és arról, hogyan és milyen elvek mentén szerveződnek a kortárs csoportokon belül kb. a kamaszkortól kezdve. De szerintem ezek maximum az iskola végéig érvényesek. Utána mindenki maga választja ki, hogy milyen közösség tagja óhajt lenni. Normális munkahely esetén, ahol nem erőltetik az istenverte csapatépítő tréningeket, még arra is van esély, hogy ne vidd be az egyéniségedet, csak a munkádat.

"Azt sem tartom korrektnek, hogy a ruháim/cipőim éhbérért csináltatják emberekkel. De valamit hordanom kell, különben fázni fogok."

Ez a nevetséges képmutatás magasiskolája részedről, már ne is haragudj. Ha tényleg olyan fontos neked, hogy minél kevesebbet dolgozzanak miattad, akkor legyen minél kevesebb ruhád, csak a legszükségesebb. Jól kinézni nem fogsz, de fázni sem. És máris nem csak dísznek vannak az elveid, a mutatós kis énképed kidekorálására.

2018. márc. 12. 15:54
 38/38 anonim ***** válasza:

#37: "Kik kezelik? Hogyan? "

Ha olvastál a hierarchiákról és nézted az előző hozzászólásaim, akkor láthatod, hogy a környezetük. Munkahely, baráti társaságok, ilyenek.

"Muhaha, valaminek a LÉTÉT nem tartod korrektnek?"

Miért, te korrektnek tartod, hogy pl. diktatúraként szerveződjön egy ország vezetése?

"Mellesleg én nem is vettem észre ezeket igazán"

Ez általában így szokott lenni. A legtöbb ember csak azt veszi észre, ami felette van. Ami alatta van, nem éli át vagy nem érdekli, azt nem. Az oldalon is naponta látni, hogy gyakori dolgokra azt írják páran, hogy a "környezetükben ilyen nincs". Igazából az a helyzet, hogy a környezetükben szimplán nem vették észre vagy nem akarták észrevenni. Mint amikor történik egy tragédia és mindenki azt mondja, hogy semmit sem vett észre az előjelekből... Nos, ennyire figyelünk az embertársainkra.

"De szerintem ezek maximum az iskola végéig érvényesek."

Sajnos nem. Berögzülnek a dolgok. Kevés ember lesz igazán felnőtt, a többség csak nagyra nőtt gyerek. Élesebben látszik a dolog, ha bedobsz egy közegbe egy politikai kérdést. Sok helyen egymás nyakának ugranak.

A közösség kiválasztása jó lenne, de nem válogathat mindenki annyira a munkák közt.

"Ha tényleg olyan fontos neked, hogy minél kevesebbet dolgozzanak miattad, akkor legyen minél kevesebb ruhád, csak a legszükségesebb."

Cipőmből általában 2 van és addig hordom, amíg szét nem szakad. Abban nincs semmi képmutatás, hogy nem mentek meg mindenkit és nem varázsolom jobbá a világot, de kijelentem, hogy mik a negatív dolgok.

2018. márc. 12. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!