Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet a nőgyűlöletből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a nőgyűlöletből kigyógyulni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 22:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
99%

Különbségek helyett a hasonlóságokat kellene észrevennetek. Ezen a nyomorult oldalon szinte minden kérdésből ömlik férfi-női részről is az a hozzáállás, mintha elfelejtenétek, hogy mind emberek vagyunk. És hogy vannak emberek, akik közelebb állnak hozzád és hasonlóak hozzád és jó velük, és vannak olyan emberek, akikkel ez nincs így.

Azt kellene észrevennetek, hogy a nők is emberek, mint ti. Voltak csúnya tapasztalataim a férfiakkal, napi szinten hallgatom a munkahelyemen, hogy kit hagytak ott terhesen, kit csaltak meg, kit vertek meg, kit dobtak ki, kit vertek át... Undorodhatnék... De hazamegyek és ott van édesapám, aki úgy bánik nevelőanyámmal, hogy csak mosolygok rajtuk, ott van nevelőapám, aki úgy bánik édesanyámmal, hogy sosem gondoltam volna, hogy apám után bárkit is elviselek mellette, ott van az unokatestvérem, ott van két remek férfi barátom, akikre mindig számíthattam és soha, de soha nem éltek vissza a bizalmammal, soha nem használták ki a részegségemet, azt, hogy elalaszom mellettük a kocsiban, hogy adok nekik kölcsön pénzt, akár sok pénzt is... És ilyenkor megnyugszom. Mert látom, hogy van ilyen ember is, olyan is. Van szar ember, van jó ember, van, akit látni nem akarok és felfordul tőle a gyomrom, mert egy halálra méltó féreg, és van, akire rá merném bízni az életem. Nő is. Férfi is.

Vegyétek észre azt, hogy bár vannak nemi különbségek, azt, hogy mennyire bánunk szépen egymással, nem a nemünk dönti el. Barátkozzatok normális nőkkel, vegyétek magatokat körbe normális nőkkel. Ne az itteni szutyokból, a csalódásaitokból, vagy a hülye ivópajtijaitok nőgyűlölő vigaszmaszlagából merítsetek ihletet.

2018. márc. 10. 03:41
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha remeteéletet kezdesz, nem találkozol nőkkel, és elfelejted, hogy milyenek.
2018. márc. 10. 07:45
 23/38 anonim ***** válasza:
87%

Hogy nem általánosítasz.

Mindenki más. Ha ezt felfogld, kigyógyúltál.

2018. márc. 10. 08:30
 24/38 anonim ***** válasza:
63%

Úgy, hogy nem olvasol férfigyűlölő nőktől okoskodásokat. Akik önmagukat szentnek állítják be, és bármilyen férfi bármit csinál, az hülyeség, szánalmas, szar. Hihetetlenül egoista, pökhendi nők ezek, már a puszta létezésük is elegendő a szellemi kasztrációval. Ezekből lesznek a feminácik. Kb a női nem legalja emberileg.

Lehet szép, csinos, de általában utolsó szaremberek jellemük szerint.

2018. márc. 10. 09:13
 25/38 A kérdező kommentje:

Hogy miért lettem ilyen? Ez sok-sok év alatt alakult ki nálam. Középsuliban én voltam a lúzer, nem vitás. Elkövettem azt a hibát, hogy még kilencedikbe, "szerelmet" vallottam egy csajnak, aki addig normális volt velem, de utána megalázott, majd az osztály többi lány tagjával sorozatos megalázásokat követtek el ellenem. Az egyik még iWiW-en írt, hogy szeretne velem találkozni, én hülye elmentem. Hát az elején még azt hittem jó lesz a dolog, aztán feltűnt egy másik lány, aki egy zacskót húzott a fejemre, és egy feliratot ragasztottak a hátámra "B..zi vagyok, rugdos meg!" Gyakran kibeszéltek fiúk, lányok egyaránt. Tesin egyszer lehúzták rólam a fiúk a nadrágot a csajok uszítása révén. Lehetne még sorolni, de inkább ne menjünk ebbe bele. A tanárok sose hittek nekem, mert elit gimnáziumba jártam, mindenki jól tanult, és papíron jó maga viseletű volt.... Mindig amúgy 2-3 ember kezdte a szívatást, nem mindenki követte őket, de soha nem lépett senki sem közbe.

Az egyetemen épp ezért nagyon zárkózott voltam. Nem barátkoztam senkivel. Egy-egy buliba elmentem, de ott inkább csak ittam. De két nő akadt azért. Az egyikkel együtt voltam három hónapig, de ott hagyott, mert az exe még érdekelte. A másikkal csak ismerkedtem mikor egy nem is pasival, hanem lánnyal kavart és vele jött össze. Biszex a csaj. Volt még egy harmadik, de attól sose akartam semmit, mert egy idegbeteg, hülye 3,14csa volt.

Az tény, igaz, hogy annak idején, a gimiben valóban csúnya, ízléstelen fiú voltam, de attól még nagyon szarul estek ezek a dolgok. Azóta kikupálodtam, jobban öltözködöm, pazar lett a frizurám, egy kevés izmot is szedtem magamra, eltűntettem a ragyákat és jól fizető állásom van már. Önbizalom viszont nincs még most sem. Az osztályban az egyetlen haverom elcibált az osztálytalálkozóra. Nagyon nem akartam menni, minden porcikám tiltakozott ez ellen. Ez ugye tavaly történt. A régen ellenséges lányok oda jöttek, beszéltem velük, de rövidre zártam a dolgot, nem érdekelt ez az egész. Vagy csak jópofiztak, vagy képmutatóak, talán őszinték voltak. Én mindvégig arra gondoltam, hogy "rohadt ribik, meg a paprika Jancsik". Többet soha nem fogok velük találkozni, az biztos.

A családi kép se helyes. Anyám csalta fűvel-fával az apámat, aki ezt tűrte. El is hagyott anyám egy fiatalabb paliért, évek óta nem is láttam. Annyit tudok róla, hogy van egy gyereke, egy 12 éves fiú, az öcsém, akit nem ismerek. A nővérem egy idegbeteg nő. Van férje, de szerintem az ugyanolyan papucs lehet, mint a faterom. Terrorizált egész életem során. Vele sem tartom a kapcsolatot, kell az is a bánatnak.

Na, most itt állok, 9 hónap múlva 25 leszek, szüzen. Elég izgalmas ez.

2018. márc. 10. 12:17
 26/38 anonim ***** válasza:
86%

Ezek utan megertem, hogy tele vagy bizalmatlansaggal es indulattal. Azert ezek nem atlagos serelmek. Ha van penzed akkor szerintem pszicholgus segitseget kene igenybe venned. Ez nem ciki, nem szanalmas, hanem o tud a legtobbet segiteni. Egy atlagos ferfi baratodnak nincs meg ahhoz se a kello ideje, turelme, bolcsessege, hogy segitsen rajtad. Az onsegito konyvek, tanfolyamok is kevesek lennenek ide, foleg hogy nem tudhatod melyik a kuruzslas es melyik hasznos. Ezekkel a nem hivatalos dolgokkal csak az idod es a penzed pocsekolnad, sot akar meg nagyobb karokat is okozhatnak. A lelki gondokkal szakemberhez fordulni ugyanolyan logikus lepes, mint a mandulamutetet a ful-orr gegeszre bizni. Nem a te hibad, ha nehezen megy ezeknek a serelmeknek a feldolgozasa. Meg pont idoben vagy, fiatal vagy, meg nincs ugy megcsontosodva a szemelyiseged, mint egy kozepkorue. Nem tudok ajanlani pszichologust, csak ezzel a gondolattal baratkozz, hogy ez segitene a legtobbet.

Ami meg gyogyir a leleknek az a szepirodalom. Kosztolanyi, Jokai, Mikszath nagyon sokat irt a szerelemrol, akarmit olvasol toluk az hasznodra valik.

2018. márc. 10. 12:51
 27/38 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egyetértek 26-os Válaszolóval, azzal a különbséggel, hogy én pszichológust is tudok ajánlani.

Kitartást kívánok Neked!

2018. márc. 10. 13:13
 28/38 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt nem feküdtél le a csajjal? Ne csodálom, hogy benosztalgiázott...

Sajna csak ismételni tudom: ha úgy tűnik mindenki hülye körülötted, lehet veled van a baj. Kérj szerintem segítséget.

2018. márc. 10. 15:42
 29/38 anonim ***** válasza:

#16:

"A környezetemben a nőgyűlölők nem azért lettek azok, mert 1-2 ember megcsalta őket. Azért lettek azok, mert sorban semmibe vették őket."

Mármint azok a nők, akikkel kapcsolatuk volt?

2018. márc. 10. 23:34
 30/38 anonim ***** válasza:
47%
Ebből nem lehet kigyógyulni. Amikor egy férfi annyi lelki sérülést begyűjt a nőktől, amit már nem tud elviselni, akkor ez természetes, hogy nőgyűlölő lesz. Nincs ezzel semmi baj. Nem vagy beteg, a nőgyűlölet nem egy kór, amiből ki kell gyógyulni. A nőgyűlölet egy természetes eredménye a kudarcoknak és a lelki sérüléseknek.
2018. márc. 11. 03:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!