Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem akar egy pasi egy darab közös képet sem csinálni/kirakni közösségi oldalakra? Szégyelli a nőt?
Nem azt mondom, hogy facebookra meg instagramra kell kirakni az egész párkapcsolatot, de egy lánynak biztos jól esne, ha a barátjával lehetne mondjuk egy profilképe.
Mit szólnátok, ha a lány mondaná, hogy "csináljunk már egy közös képet", és a fiú mindig felpattanna az ágyról, elfordulna, takargatná magát?
Vagy ha nagy nehezen rávennétek őt, kivenné a telefont a kezetekből, és törölné, mondván hogy "ki ne rakjad, fos lett".
Vagy ha elmentek külföldre, sehol nem lehetne rávenni, hogy egy közös képet csináljatok emlékül egy szép helyen.
És mondjuk biztosra tudnátok, hogy magával meg van elégedve, mert fiatalabb korában facézott meg instázott ezerrel, amikor ott hajtotta a csajokat, és jól is néz ki.
"egy lánynak biztos jól esne, ha a barátjával lehetne mondjuk egy profilképe"
Miért esne neki jól?
Egyébként profilkép = az adott profil tulajdonosát ábrázoló kép.
Én is ilyen voltam/vagyok mint a barátod (kivéve hogy nem faceztem meg instáztam sokat soha).
Utálom ha fényképeznek, és utálom ezt a fölösleges facebook instás divat vergődést hogy osszunk meg mindent másokkal mert ha nem akkor senkik vagyunkk...
Számomra ez az egész divat visszataszító.
A páromnak nincs fb profilja. Nekem van, de csak rólam van kép meg talán néhány a gyerekeinkről. Közös nincs.
De köszönöm szépen jól vagyunk.
Nem kéne ezt erőltetni ha nem szeretné a másik.
Oké, tegyük fel hogy sikerül ráerőlterned (ami már régen rossz ha nem magától).
És akkor mi történik? Jobb lesz? Ettől lesz kapcsolat? Ébredj már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!