Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van ezzel a Titkosflört.com...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ezzel a Titkosflört.com nevű oldallal?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom az összes nő ott olyan, mintha kamu lenne. Mintha stockfotos képek lennének, és minden nap kapok valami üzenetet, úgy hogy még képem sincs. De ilyen furán megfogalmazottakat hogy: "Kicsit olyan vagyok, mint amit keresel? ;)" Meg hogy "Szia, egy intelligens férfit keresek, aki tudja, hogyan bánjon egy nővel. A legtöbb férfi azonnal azt mondja, hogy intelligens. Tetszik a profilod és úgy gondolom, te a megfelelő ember lehetsz. Ha tetszik a profilom, írj vissza! Üdvözlettel". Mintha nem is teljesen magyar anyanyelvű írná ezeket , de nem is fordító.

Valakire ránézek, másnap vár egy üzenet, hogy "jó profil ;)"

Ez eddig még oké, de az egyiknek válaszoltam is valamit, és visszaválaszolt, hogy: "Holnap tudunk ismerkedni, most már nagyon késő van, szép álmokat neked!!!!!"

Ez most komolyan az, hogy alkalmaznak egy rakat embert, akik kamuból válaszolgatnak az embereknek, csak azért, hogy vegyenek kreditet, hogy válaszolni tudjanak?

Mert ha igen, az nagyon beteg, nem lehet valamit tenni ezek ellen az oldalak ellen?

2018. márc. 7. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
63%

Sziasztok,Mikós vagyok én is megjártam ezzel az oldallal.

A sztori ugyanaz, leírni felesleges.

Tenni valamit lényeges lenne.

Pl összefogással egyszerre halálra pingelni a szerverüket....

Ha van jobb ötlet csináljuk.

2018. okt. 28. 09:47
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem azt elehetne tenni ellene, hogy oda kéne menni a nőkhöz személyesen ismerkedni. :)
2018. okt. 30. 09:15
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Meg nem megcsalni a házastársunkat/párunkat.
2018. okt. 30. 09:16
 14/30 anonim válasza:
100%
Én tegnap regisztráltam és nem néztem rendesen utána és megpróbáltam a legkisebb csomagot megvenni. Az SMS fizetést választottam és nem fogadta el a rendszerük. Írtam nekik e-mailt és azt kérte levélbe küldjem el a sikertelen SMS képét mert nem látják a rendszerbe. Ez viszont felkeltette bennem a kételkedést. Ez volt tegnap, és ma olvasgattam itt ezen az oldalon a beírásokat ami meg is erősítette a gyanakvásom. Megpróbáltam belépni az oldalukra és lás csodát már nem lehet bejelentkezni. LEHET, HOGY ÉRZIK A VESZTÜKET, ÉS PRÓBÁLJÁK MENTENI AMI MÉG MENTHETŐ?
2018. nov. 6. 18:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vmi szerverhiba volt. Most is elérhető.
2018. nov. 8. 06:57
 16/30 anonim válasza:
100%
Hatalmas kamu oldal 99%-ban fake profilokkal, pofátlan lehúzás az egész. Regelés után fénykép feltöltése nélkül is pár perc múlva jönnek az üzenetek, mindegyik "nő" alig várja hogy megismerjen és válaszolj neki, ergo vegyél pár ezerért krediteket. Máshol - email, messenger - érdekes hogy egyik sem hajlandó kommunikálni, csakis ott üzenetben. Úgy kéne börtönbe baszni az ilyeneket hogy a műanyag lakat is megrozsdásodjon az ajtón!
2018. nov. 8. 21:28
 17/30 anonim válasza:
49%
biztosan vannak rendszer által generált profilok, de azokat szerintem a hülye is kiszúrja... én két csajt is felszedtem már innen, az egyikkel azóta is összejárunk, szóval lehet, veletek van a gond :D
2018. nov. 21. 14:11
 18/30 anonim válasza:
66%
Szerintem a #7 és a #17 választ az oldal üzemeltetője küldte.
2019. febr. 12. 19:26
 19/30 anonim válasza:
40%
Ott van világosan leírva az apró betűs részben: "profilok részben kitaláltak, ezekkel a profilokkal nem lehet találkozni. " De!!! ez nem jelenti azt, MINDENKI kamu lenne, nem kell leírni az oldalt.
2019. febr. 27. 21:44
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is volt már ilyen oldalról talim.
2019. ápr. 28. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!