Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha fiatal lány létemre ilyen ősz hajszálaim vannak?
Figyelt kérdés
Mint neki. 0:36-tól látszanak nagyon az ősz hajszálak:
https://www.youtube.com/watch?v=hX9IpDJM39w
Talán egy pöppet nekem kevesebb van.
Egyébként a szebb lányok közé sorolnak, képeimet általában 100 fölött lájkolják, tudom, hogy nem mérvadó indikátor, na mindegy.
Általában be szoktam festeni, de gyorsan megjelennek sajnos. :(
Kicsit stresszes volt a gyerekkorom, lehet attól lett.
2018. márc. 6. 19:26
1/16 anonim válasza:
Ha ilyen szemöldököd is van, az jobban zavarna.
3/16 anonim válasza:
Nekem bejön. Sokkal inkább, mint amikor vki festi.
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha festve van, persze nyilván egy idő után lenő, de az annyira azért nem feltűnő, ha viszonylag rendszeresen van festve. (olyan 1-3 havonta)
5/16 anonim válasza:
Ez van, el kell fogadni. Nem írtad oda a korodat, de én pl. 30 vagyok és egyre jobban őszülök, bár férfiként.
6/16 anonim válasza:
Nem mondanám gáznak.
Én is fiatal vagyok még, és nekem is van jó pár.
Nem tehetek róla, festetni szoktam.
Akinek nem tetszem, ne nézegessen! N
7/16 A kérdező kommentje:
Bőven 30 alatt vagyok :/
2018. márc. 6. 19:48
8/16 anonim válasza:
Ez durva amúgy, a csaj kb. 24 lehet, és elől már tiszta ősz.
Orvoshoz el kéne mennie, simán lehet pajzsmirigybetegsége.
9/16 anonim válasza:
1-2 szál még bőven szexepil.Pl. én viccen kívül tökre bírnám,ha melír szerűen őszülnék,mint a Vadóc az X-Menben.
10/16 anonim válasza:
Nem az zavarna, hogy vannak ősz hajszálaid, hanem hogy lájkban méred magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!