Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy a barátnőm egyszerűen képtelen bepasizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsiságból írok, nem célom megmenteni "a tragikus sorsú" barátnőmet, vagy turkálni a magánügyeiben. Szimplán csak nem értem. :) Hátha van tippetek, miért van. Szóval, van egy barátnőm, kolléga. Én is nő vagyok, amúgy.

Párkapcsolati előtörténetét nem tudom, csak a jelenlegi helyzetet. Azt, hogy iszonyatosan vágyik már egy férfira, egy kapcsolatra, egy "Nagy Ő"-re. De egyszerűen képtelen bepasizni. Korát nem tudom pontosan, de 24-26 éves. Társkeresőzik, élőben is lesi, várja az alkalmat. Ő azt mondja, a jó pasik foglaltak, de ezt lehet csak azért mondta, mert túl sok ember előtt került elő a téma, és szerintem rövidre akarta zárni a magánéletére irányuló figyelmet.

Mostanra már rég be kellett volna pasiznia. Lehet valamit nagyon elront az ismerkedésnél? Fogalmam sincs. Szilveszter tájékán megismert valakit, ismerkedtek, aztán elkezdődött a "kapcsolat". Mármint hivatalosan is jártak. Azért tettem idézőjelbe, mert konkrétan két hétig sem tartott, és a barátnőm maga alatt volt utána.

Állandóan motiválja magát pozitív idézetekkel, jógával, ilyen témájú videókkal és zenével, stb. Nem akar lelombozódni, pozitívan áll hozzá, hogy az élet leckét ad neki, a saját érdekében.

Barátnőm mint ember egy kedves, ölelgetős, vidám lány, aki mindenkivel jóban van. Szokott mosolyogni, nevetni. Nem tud a kérdésről. Fenékig érő, sötétbarna haja van, de nem lövi be, inkább csak lóg copfban. Világos a bőre, a szeme szép kék. Öltözködése előnyös, ízléses, sosem elhanyagolt, vagy "pic$ás". Van egy sötétkeretes, műanyagkeretes állandó szemüvege. A munkája pedig, hogy egy gyógyszeripari laboratóriumban technikus. Remélem, nem látja ezt a kérdést. :)

2018. márc. 6. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Egy nem csúnya, huszonéves nő tucatszám kapja a leveleket társkeresőn. Ha ezek között egy "normális" sincs, akkor valószínűleg irreálisak az elvárásai.
2018. márc. 6. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Már csak azért nem olvasom tovább, mert milyen közeli barátnőd is lehet, ha a születésnapját, de a korát sem tudod pontosan.. Úgyh ez alapján úgy gondolom, h ne törődj ezzel.
2018. márc. 6. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát lehet, hogy még így sincsen olyan sokat olyan környezetbe ahol bepasizhatna, illetve még azt mondanám, hogy lehet túl előítéletes, és ha a pasi kicsit is nem olyan, amilyennek elképzelné (pl társkeresőn) akkor gondolom rögtön lerázza, holott lehet ha kicsit beszélgetne vele, vagy lenne egy-egy randi, akkor lehet működne is a dolog.
2018. márc. 6. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Ha tudná, mit keres, már rég talált volna. De ő a leírás alapján leginkább a sült galambot várja. Úgy gondolnám, vagy a hercegnő lehet, aki "nő létére" nem fog kezdeményezni, vagy esetleg gyáva kezdeményezni. Ha egyik sem helytálló, majd a kérdező kifejti. :)
2018. márc. 6. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van egy hasonló lányismerősöm, ráadásul ő már idősebb is 1-2 évvel, és szép lány.

Nála szerintem 2 tényező játszik közre: Kicsit elvont művészlélek és túl magas mérce.

2018. márc. 6. 19:38
 6/8 Diavolino44 ***** válasza:
66%

Szerintem tok egyertelmu, pont az van amit az otos írt.

Tarskereso, noknek kivallo, ha onbizalomhianyos, s szeretne a lelket kenyeztetni, illetve vagy, gyorsan szeretne randizni.

Ha mar tobb mint 1 honapot toltott valaki tarskereson, az nem fog ott talani senkit. Addigra egy kicsit csinos no kap 500 levelet. Nekem ne mondja egy no se, hogy 500 pasi mind selejt. Mivel rajon, hogy ertekes ezen a platformon, ezert ugyerzi, hogy akkor neki kijar a hollywoodi kinezetu es es gazdagsagu pasi, lasd minden jo pasi foglalt.

Eloben, nem fogja torni magat, mert ott a biztonsagi halo, a tarskereso, hogy lehet jovo heten lesz a 618. Level amiben az alompasi belovagol a feher paripan.

Meg lehet van valaki a hatterben, talakozgat valakivel, akivel a szex jó, s vagyakozik, hogy abbol tobb is lesz egyszer. Ez se elvetheto.

Amikor hirtelen olyanja lesz, akkor a semmibol, megtetszik neki az egyik srac, aki az ev 364 napjan nem az esete, de az nap valahogy maskeppdont, osszejonnek, szul ket gyereket es boldogan elnek amig meg nem halnak. ;)

2018. márc. 6. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Leszbikus a csaj és lehet te kellesz neki?

A koktélozáson kívül szoktatók mást is csinálni vele??

Miért nem tudod még a korát sem ennek a nagyon jó barátnődnek???

Ölelgetős, vidám lány, akinek nincs palija, de akkor mit és kit is ölelget (és vissza is kanyarodtunk az első kérdéshez)????

2018. márc. 7. 07:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Most általánosságban a tapasztalataimról írnék.

1. Az emberek egy része azt hiszi, hogyha aktívan szervezi és éli az életét, akkor minden vágyát igényét ki tudja elégíteni. Sajna ez nem igaz. Aki állandóan fut, jógázik, társas életet él, azaz aktívkodik, egyáltalán nem biztos, hogy ki tud teljesedni. Tudniillik az ember nem csak aktivitásra van beállítva, kb fele-fele részben jó aktívnak és passszívnak lenni, de ez persze egyénfüggő. A túlzott aktivitás egrészt elijeszt más embereket, másrészt túl gyors következtetésekhez vezet.

2. Az elvárások magasak. Ősi mondás: magas elvárás, garantált boldogtalanság. Aki nem tudja az életet úgy élvezni, ahogy van neki, az igen nagy eséllyel lesz boldogtalan.

2018. márc. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!