Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet manapság egyszerűen bepasizni? 16/L
Figyelt kérdés
Egyszerűen hiányzik, hogy valaki szeressen, és olyan jól esne ha törődnéne velem egy srác... Mondhatjátok, hogy facebookon, de ott a fiúk a népszerű és mindent megmutatós lányokra hajtanak.. Más fiúk meg nem igazan keresgélnek facebookon. Másrészt nem gáz lánynak ráírni egy fiúra? Diszkókat nem szertem... Házibulikba még nem találkoztam olyannal, aki különösebben megfogott volna.. Ja és mégh idáig nem volt olyan "normális párkapcsolatom"..2015. jún. 19. 20:36
2/10 anonim válasza:
ha ráírsz egy fiúra az nem gáz. amúgy nekem sem volt még párkapcsolatom 15/f
3/10 anonim válasza:
Nem gáz a lánynak ráírni a fiúra egyrészt, másrészt meg az nem igaz, hogy a fiúk a magamutogatós csajokra hajtanak, én eddig akikre ráírtam, alig volt több like a profilképükön 50-nél...
4/10 anonim válasza:
Ne "bepasizni" akarj! Ez olyan komolytalanul hangzik.
Mennyivel jobban hangzik, hogy "barátot szerezni", nem?
Na én pl. nem ilyen srác vagyok, mint amilyet leírtál. És még sok hozzám hasonló van.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Utolsó.. igen, gondolkoztam hogyan fogalmazzam meg rendesen... kár, hogy nem találkoztam méh a leírtakhoz hasonlóval...
2015. jún. 19. 22:11
6/10 anonim válasza:
#5: Ki tudja, lehet már találkoztunk, csak elkerültük egymást......:D
7/10 A kérdező kommentje:
még az is előfordulhat... :D engem valahogy minden normális fiú elkerül akkor:'D...
2015. jún. 19. 22:18
8/10 anonim válasza:
ugyan ezt a kerdest akartam fel tenni....15 vagyok...es 2 eve volt utoljara normalis kapcsolatom....minden lany jatszott velem,nem talalok normalis lanyt aki a kozelben van es erezteti velem hogy szeret...szoval kvittek vagyunk 15F Debrecen
9/10 anonim válasza:
Annyi a dolgod h rámírsz ;) 15/f
10/10 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocs félrenyomtam... 16/f nem 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!