Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltorzult személyiséggel hogyan kezdjek neki a párkapcsolat keresésnek?
Na akkor nézzük...
18 éves vagy...oké...mikor fejezed be a középiskolát? Most? Beadtad a felvételidet valahová? Ha igen, és felvételt nyersz, akkor szeptembertől már legalább a környezetváltozás kipipálható lesz.
18 évesen vállalhatnál diákmunkát, és lenne egy kis zsebpénzed, amit többek között magadra fordíthatnál...kozmetikumok, bőrápolás, fogászat, stb. amin úgy érzed tudsz javítani, és kell is...
Próbálj meg kicsit fogyózni...a futás, otthoni torna ingyen van. Hátha ez is javít a közérzeteden....
Attól, hogy kocka vagy, még barátkozhatsz az általad kedvelt oldalakon, én pl. pokémonozok, és tök jó csoportok szoktak összeverődni néha, itt pedig lehet haverkodni, ismerkedni...gondolom ez nem csak ennél a játéknál van így.
Nem olvastam végig. De sok hülyeséget beképzelsz. Egy 18éves pasitól nem annyira várják el a normális lányok, hogy tele legyen pénzzel. De különben diákmunkára mehetsz.
18évesen nem gáz ha nem vt kapcsolatod és szűz vagy. Sok lány is az és gyerekes. De élvezi. Ocsmány külső...23 évesen is fiatal leszel. 5év alatt álom pasi lehet belőled. Tenni kell érte barátom nem sìrni. Sport nem árthat. Ha kocka vagy, biztos tudsz szerkeszteni úgy képet, hogy különböző stílusokat(haj ruha) kipróbálsz a képernyőn. Bőr problémákra bőrgyógyász ffi kozmetika.
Bullyk szót nem ismerem. De 18vagy bármit kezdhetel az életeddel.
Költözés...elcsépelt szöveg de: " leküzdeni kell a problémákat nem elfutni előlük!"
Valami nagy városban laksz?
Mondom 2 max 5 év alatt jó pasi lehetsz.
szerintem jót tenne neked egy pszichológus... ingyen is kérhetsz segítséget, a pszichiátriai szakrendelésről tudnak tovább küldeni pszichológushoz
látszik, hogy nagyon alacsony az önbecsülésed, és nem tudtak feldolgozni az iskolai évek sérelmeit
Egyébként meg egyetértek a többi hozzászólóval, nagyon fiatal vagy még, ne gondold, hogy egyedül te vagy szűz ebben a korban... és ha dolgozol magadon, sokat változhatsz az évek alatt. Ez már az első lépés, hogy felismered magadban azokat a dolgokat, amik gátolnak az ismerkedésben.
25N
7es vagyok. Nézz szét itt20- 25 éves szüzek hada van itt, lányok is.
Másik dolog...nem akarok térìteni, de lehet egy egyházi (maradjunk a történelmi vallásoknál) ifi csoportban jól éreznéd magad. Jómagam görög katolikus vagyok annó, 15-18évesen jártam egy ilyenre, péntek délutan 2től-3ig jó hangulatú foglalkozás aztán foci aztán haverom összejött egy lánnyal, de a lányhoz járt a legjobb barátnője én meg haveromhoz:)" 4es randik" voltak. Tényleg nem akarok térìteni inkább példa volt . De ilyen helyeken kevesebb az előìtélet és nagyobb az elfogadás. Jártunk kirándúlni pl voltunk egy papnál akinek lovai voltak..voltunk ifjúsági búcsún Máriapócson oda-vissza út buli volt.
Hogy lakna nagy városban?!
Pont az a problémája, hogy mindenki ismeri...az ilyen gond vidéki kisvárosban, falukban szokott előfordulni, nem egy nagyvárosban, ahol még a szomszédodat sem ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!