Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy átlagos, mérnök lánynak egy év alatt, mióta szakítottunk,289 férfi írt? És mind akart is tőle valamit? Mutatta, láttam.
Ennyire nagy a kereslet egy átlagos lány iránt is? ég azon férfiak is ráírtak, akik jó barátaim.
A kérdést hamarosan törlöm.
kívncsi vagyok, milyen körülmények között mutatta meg az éves termést. el tudom képzelni, hogy provokáltad, és így próbálta nyomatékosítani, hogy köszöni, megvan nélküled is.
az nagyon nem szimpatikus, hogy magad felértékeled (gondolom, amiért kidobtak), őt meg le. szerintem bájos a lány, de te itt így nem fogsz nőt szerezni, hogy az előzőt mocskolod.
amúgy mit törődsz az egésszel egy év után?
láttam már mondjuk olyan párokat, akiknek az együtt mutatkozás is presztízskérdés, meg az is, mi történik a szakítás után. büszkeség a valódi érzelmek helyett.
289?
Az elég kevés,olyan 500-600 lehet az átlag kb.
Nem értem ezeket a mai fiatalokat.
28F
U.i.: Megvan a tíz komment bőven. Amúgy a kérdést nem tudod törölni, max a képet.
A képen a fiú te vagy?
Amúgy helyes lany, de szerintem is sok ez a 289. Nekem tuti nem jönne össze ennyi, de én eleve elutasító leszek, amint megérzem a közeledési szándékot. Az én számom 15F/év, pedig jobban nézek ki, de házas vagyok, szóval nem is cél nálam az ismerkedés.
A férfiak fűt-fát ígérnek ha ágyba akarnak vinni egy nőt, abból gyököt kell vonni. Azon kívül nyilván egy csomóban ezer lányra ráírnak ugyanígy.
Nem is értem a férfiakat mondjuk, te miért azon rinyálsz, hogy mért nincs körületted száz lány? Nem mindegy? Végül úgyis egyet választasz. Nekem egyetlen normális pasi elég lenne, nem kell száz aki csak dugni akar, meg akinek mindegy, csak nője legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!