Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik, hogy átlagos, mérnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy átlagos, mérnök lánynak egy év alatt, mióta szakítottunk,289 férfi írt? És mind akart is tőle valamit? Mutatta, láttam.

Figyelt kérdés

[link]

Ennyire nagy a kereslet egy átlagos lány iránt is? ég azon férfiak is ráírtak, akik jó barátaim.

A kérdést hamarosan törlöm.

2018. márc. 4. 07:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

Kép nélkül is az első nap jön 200 levél.

Aztán tinderen 10 perc alatt ugrott 99+ra a számláló kép nélkül!

Amúgy nem Somának hívnak véletlen?

2018. márc. 4. 07:58
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2x 3 napig fellépett abból is elég sok összejöhet, főleg ha nem törli magát a két alkalom között.

Amúgy az én barátnőmre is irkáltak anno és amennyit megosztott az kb heti 1 úgy hogy együtt voltunk.

Így azért nem hihetetlen hogy kapcsolat nélkül 290-et kapott.

2018. márc. 4. 08:01
 13/30 A kérdező kommentje:
Ugye csak hobbija van, tánc. Onnan vagy 80 férfi írt rá a 250 táncoló közül. Van, aki rögtön első nap 70 ezer ft-os wellness jegyet vett neki, másik méregdrága két személyes koncertjegyet. 3. meg mondta, hogy még ,,ma" költözzön hozzá. Ennyire ki vannak a mai férfiak 80%-a éhezve? Rémes.
2018. márc. 4. 08:07
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Kezd irigységszag lenni :/
2018. márc. 4. 08:10
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Nagy öröm lehet, ha egy csomó elfuserált, kiéhezett balfék írogat rá egy nőre... "Hé, teccel, járunk?". De az se lehet leányálom, ha k...nak nézik, és azt hiszik, hogy "70ezer forintos wellness jegytől" egyből szétteszi a lábát.
2018. márc. 4. 08:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, rám nincs ekkora kereslet. Pedig nem vagyok finoman szólva sem ronda alak. Van 4-5 nő, aki ír nekem. Meg megint 5, akivel beszélgetek. 10 kb ez, igaz én nem járok el munkán kívül sehová, dolgozok, nem járok már egyetemre. Egy férfira, soha nem lesz akkora kereslet, mint egy átlagos nőre, hacsak nem híres. Éppen ezért sem irigykedem. Ha pedig itt más erre a lányra irigykedik, az az ő joga, döntése. Én láttam, amit láttam, ennyi volt, végigolvastam (volt párom, megmutatta). Azért nem csórikáim írtak neki, minden 3. mérnök, gépész, infós.
2018. márc. 4. 08:15
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Azért ezt kamunak érzem. Én csinos, vékony lány vagyok, évente kb 2x osztok csak meg facen képet, de azokra mindig jön vagy 150-200 like. Van jópár nagyon csinos barátnőm is, de tényleg azok, pl egyik modell, híres focistával jár, de soha nincs ilyen, hogy napi szinten 5-en ajánlanak fel koncertet, meg költözzek hozzá, meg menjek vele világkörüli útra stb. Ez a képen látható lány pedig mégcsak nemis különösebben szép. Ez úgy kamu, ahogy van.
2018. márc. 4. 08:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
"3. meg mondta, hogy még ,,ma" költözzön hozzá." - ja, persze, a teljes vagyonát nem akarta a csajra íratni? :D
2018. márc. 4. 08:40
 19/30 A kérdező kommentje:
hát láttam, amit írtak. 2 hét ismertség volt, de semmi komoly.
2018. márc. 4. 08:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy kamu. De mutatta ezeket, leírták neki.
2018. márc. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!